Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Výroba a prodej materiálů (i polotovarů) a produktů z uhlíku a grafitu pro veškerá průmyslová odvětví. Typickými představiteli našich výrobků jsou uhlíkové katráče do motorů, lišty, smykladla a elektrody pro přenos proudu a materiály pro EDM, vyjiskřování (jiskrové obrábění). Grafitové topné tyče a elementy, formy, kokily, plsti a folie ...

Slévárenství, modelářství - výroba dřevěných modelů - výroba hliníkových forem - zpracování technologie

Pomocné materiály pro slévárny: - tryskací broky a drtě - korund - obalované písky - nátěry - odvzdušňovací sítka - odlitky - kovářské nářadí, kovadliny, pneumatické buchary - grafitové výrobky - doprava.

Činnost: - výroba a montáž produktů z nerezové oceli.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Maloobchod, prodej: - dveře Sapeli (dýhované dveře interiérové, vchodové, bezpečnostní a se speciálními vlastnostmi) - zárubně Sapeli včetně obložek na kovové zárubně - kliky, kování. Kompletní dodávka včetně montáže. Zaměřování, kalkulace, konzultace, poradenství zdarma Záruční a pozáruční servis.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Výroba, prodej: - nerezové stavebnicové nářadí - stavebnicové sady - dřevěné sloupky - balustrády. Určeno pro schodiště, verandy, terasy.

Výroba odlitků slévárenskou technologií, včetně modelového zařízení a opracování kovů.

Výroba a distribuce: - sedlářské a galanterní kování. Prodej: - polypropylenové lana - popruhy pro kynologickou výrobu.

Prodej: - materiály pro klempíře a pokrývače - střešní krytina.

Prodej, oprava, servis: -textilní kompenzátory -flexibilní hadice -kovové kompenzátory -gumové PTEE kompenzátory -příslušenství kompenzátorové techniky.

Dovoz válcovaných a tažených výrobků z hliníku.

Výroba vykrajovátek a dortových forem. Vyrábíme: - vykrajovačky z pocínovaného plechu

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Zprostředkování: - obchod, služby. Prodej: - nástrojové oceli - suroviny pro slévárenství - výpalky, ingoty - za tepla válcované plechy. Řezání oceli. Dělení kovových materiálů.

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Výkup, zpracování, prodej: - železný odpad - barevné kovy - legovaný kovový odpad - kabely - elektromotory Služby: - demontáž a odvoz ocelových konstrukcí a technologických celků - prodej hutního a užitného materiálu (trubky, karisítě apod) - svoz kovového odpadu vlasními dopravními prostředky - konsignační sklad technických plynů ...

Velkoobchod výrobků z kotlových ocelí: -trubky, plechy, kovové tyče, výkovky, kolena, podlahových roštů a roštů pro lávky.

Výroba: - kovové tenkostěnné profily pro plastová okna, dveře.