Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -manžety -mazací technika.

Maloobchod, prodej: - nábytek - nábytkové kování.

Půjčovna, pronájem: - elektrické stavební nářadí značky Hilti - malá zahradní technika a nářadí. Prodej: - příslušenství - sekáče, špice, vrtáky - stavební hřebíky.

Prodej, maloobchod: -průmyslové pryžové a hydraulické hadice -trubkové spony pro ukotvení kabelových svazků, trubek a hadic -hadice, pryžové desky, pryžové šňůry -pryžové podlahoviny -hliníkové trubky -objímky -hadicové spony -mazací technika -segerovky.

Výroba, kovovýroba, prodej, distribuce, dodávka: -hliníkové profily(Al-aluminium), které řeší nejenom exteriéry rodinných a bytových domů, ale i interiéry, kancelářské komplexy a jiné zakázkové profilace. Hliníková slitina v kombinaci s nerez ocelí. Zakázková výroba. Využití ve stavebnictví a strojírenství(okna, dveře, balkony, ...

Prodáváme maloobchodně a velkoobchodně hliníkové profily, plechy včetně lakovaných a protiskluzových, desky, trubky, tyče kruhové do 400mm, tyče čtvercové a ploché, hliníkové svitky přírodní i lakované.

Práce: -klempířské -pokrývačské -ze všech druhů materiálů. Výroba: -klempířské prvky. Dodávka: -veškeré střešní materiály.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Výroba a montáž: -plastové okno -střešní plastové okno -vnější a vnitřní parapet -vertikální a horizontální žaluzie -síť proti hmyzu -předokenní roleta plastová -předokenní roleta hliníková -garážová vrata -vjezdová brána -centrální vysavač.

Výroba a doprava: - betonářská ocel ( až na stavbu ) Ukládka vyrobené oceli po celé České republice . Prodej: - svařované kari sítě, betonářské ocel a distanční tělíska. Svářečské práce: - elektrika / plamen Od 1.12.2004 vlastníme licenci k provozování autodopravy.

Výroba: - nábytkové komponenty - hliníkové rámečky - kování.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Výroba všech druhů a typů razidel pro ruční i strojní ražení za studena, za tepla. Výroba kusových i malosériových dílů.

Práce: -výbrusy válců. Opravy: -klikové hřídele (Simson, Babeta, Pionýr). Výroba: -speciální náhradní díly -drobné odlitky z hliníku, mosazi, bronzu. Úpravy dvoutaktních motorů na vyšší výkon.

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Zastoupení švýcarské firmy Gelso ag. Výroba: - mechanické díly a nástroje - dodávky odlitků na soustružnických automatech

Výroba: - díly a montované komplety z vypalovaných, vysekávaných a tvářených plechů - díly a komplety obráběné - montované komplety ocelových konstrukcí a strojních sestav - hlavní dodávky kompletních pracovišť a technologických uzlů. Práce: - obrábění - frézování - soustružení.

Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál -profilová ocel -plechy -trubky -jäckly -betonářská ocel -sítě do betonu -hutní druhovýrobky -svařovací materiály. Dělení, ohýbání materiálu.

Zprostředkování vývozu: - odlitek - výkovek - svářence.

Prodej: - plechy pozinkované s. 0, 5-4 mm - plechy tlusté válcované za tepla s. 2-150 mm - plechy tenké válcované za studena s. 0, 5-2 mm - plechy trapézové - plechy otěruvzdorné HARDOX, BRINAR - profilová ocel válcovaná za tepla I, IPE, HEB, HEA, U, T, plochá, kruhová atd. - trubky svařované, bezešvé, černé, závitkové, ...