Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Výroba: - plastové výrobky - technické konstrukční díly a komponenty pro automobilový průmysl

Lisování plastů Výroba plastové a gumové výlisky: -kabelové průchodky, rozvaděče, osvětlovací tělesa -díly pro automobilový a nábytkářský průmysl -komponenty pro strojírenství -různé druhy uzávěrů -dětské nočníky -příchytky, ozubená kola -pásky, příchytky, trubice -různé drobné části -lisy ARBURG lisovna plastů.

Výroba: -technické výlisky z plastů -vstřikovací formy.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

MONTIVRTEX Ohňostroje a pyrotechnika. Samoobslužné ohňostroje. Speciální pyro efekty. Dvířka do patic veřejného osvětlení. Výběr efektů na PC, párty ohňostroje na dobírku.

Výroba: - technické vstřikované díly u termoplastických hmot pro automobilový průmysl - upevňovací prvky.

Dříve Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrenové plasty. -XPS deseky.

Dodávky technologických celků pro výrobu plastů, lisy, vstřikolisy aj. Výroba a návrhy forem pro lisování plastů. Zakázková výroba výrobku dle dokumentace/vzorku. Inspekce a dovoz zboží. Velkoobchod s elektromateriálem. Prodej svorek pro energetické sítě do 35kV. Prodej a instalace suchých, měděných nízko-ztrátových transformátorů.

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Výroba, prodej: - parapety, parapetní desky a parapetní příslušenství - venkovní parapety - vnitřní parapety - konzoly.

Výroba: - hliníkové formy pro tváření plastů - kovovýroba - ocelové konstrukce - vjezdové brány - mříže - plastové výlisky

Plastikářská výroba. Lisování plastických hmot technologií vstřikování - technické výlisky z plastů pro: -automobilový průmysl -spotřební zboží -díly hraček -elektro průmysl -polotovary pro ostatní uživatele. Zpracováváme: -nejrůznější typy plastické hmoty - PE – PP – POM – PA – ABS – ELASTOMERY – PS – HIPS a další.

Naše společnost PRAGTOYS s.r.o. zajišťuje výrobu plastových karet. Dodáváme slevové, věrnostní či VIP karty. Nabízíme také personalizované čipové karty.

Člen skupiny Omya. Dodavatel surovin pro zpracovatele plastů a elastomerů v oblasti střední a východní Evropy. -plastové a chemické suroviny -termoplastické elastoměry -stroje pro zpracování plastů.

Lisovna plastických hmot. Výroba, zpracování: - technické výlisky pro elektrotechnický strojírenský a automobilový průmysl. Strojní vybavení: - vstřikovací lisy s uzavírací silou 35 - 200tun zavírací síly od firmy Demag, r.v. 2000-2004, možnost horizontálního i vertikálního vstřikování - hmotnost výlisku do 500g. Zpracovávané ...

Výroba: - PTFE - polytetrafluoretylen - Flexon Prodej, výroba - bloky - o-kroužky - desky - tyče a trubky.

Kompaundace plastů - směsné úpravy plastů - směsi upravujeme na dvoušnekovém mísiči

Lisování plastů Zámečnictví, nástrojářství.

Povrchová úprava a lakování plastů (plastových oken, dveří, okeních profilů, průmyslových součástí atd.), dřevěných materiálů (dřevěných stolků, nábytku, mdf desek na kuchyňské linky atd), součástí z barevných kovů atd.

Výroba a prodej - plastové lodě Výroba - plastové výrobky - plastové lodězakázková výroba - veškeré plastové výrobky.