Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Prodej garážových stání s kovovou konstrukcí, vchodové stříšky, přístřešky, krytá stání, zastřešení teras a zahradních sezení.

Vyrábíme plastové a kovové protytypy, prototypové nástroje, zabýváme se konstrukcí a nabízíme také měření na NC stole. Plastové výrobky: -volba technologie výroby plastového dílu je odvislá od souhrnu požadavků, které na něj zákazník klade. Kovové výrobky: -výroba kovových prototypů má hlavní těžiště v rychlostním ...

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Vyroba: -hladké korunkové uzávěry. Dodávky: -vysoce kvalitní plastové uzávěry na PET lahve. Vhodné též pro farmacii a kosmetiku.

Výroba: - plastové karty, platební karty, věrnostní karty, slevové karty

EUROSYSTEM Výroba, prodej, montáž: -EURO okna dřevěná -dveře, balkonové dveře -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie.

Na českém a slovenském trhu jako výhradní distributor realizujeme špičková řešení z napínané fólie BARRISOL. Náš svět jsou stropní podhledy, stropní a svítící fólie, svítidla a další interiérové realizace.

Výroba hliníkových a plastových záklopek na láhve.

SALPA, spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tepelné izolace: -polystyren, orsil, pěnový polystyren (fasádní, standard, tvrzený), veškeré výrobky z polystyrenu -extrudovaný polystyren -materiály k zateplení fasád: -talířové hmoždinky, armovací tkaniny, zakládací a rohové lišty, lepidla, stěrky, omítkové směsi, penetrace, ...

Maloobchod, prodej: -plasty. Návrh, realizace, výroba: -výrobky z termoplastů -vstřikování termoplastu od 50do250gr. -formy na plasty. -výroba zámků a kování -výroba plastových obalů.

Lisovna plastických hmot.

Dovoz včetně distribuce plastických hmot, kaučuků i petrochemických surovin. Prodej, maloobchod: - termoplasty ve formě granulátů a prášků

Vyrábíme měřicí techniku, plasty, reklamní předměty, pružiny. Kovovýroba. Prodej výrobků značek Scala a Praisser. Dodáváme pásová ocel Inox, dráty a planžety.

Výroba plastových přepravních boxů pro všechny typy vozů Škoda. Výroba olejových van.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej: -výrobky z plastů, polyesterových pryskyřic, laminátů -laminátové výrobky-odpadkové, posypové koše, lodě, bazény -vzduchotechnika z plastů -nádrže, jímky, odlučovače olejů, septiky, vodoměrné šachty -boudy pro telata do 2 měsíců a od 2-7 měsíců.

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Prodej, servis: -linky a stroje na výrobu těstovin, pečiva -pekařské stroje -stroje pro pekárny a cukrárny. Dodávky, prodej: -plastové materiály -polotovary z polyamidu -výrobky z polyuretanu.

Povrchová úprava kovů - žárovým zinkováním. Vývoj, výroba a prodej: - motorových dopravních prostředků. Výroba plastů .

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.