DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výhradní prodejci s ochrannou známkou na koženku Vinylpex. Koženka Vinylpex je vhodná pro: - výrobu čalounickou - výrobu galanterní - výrobu obuvnickou - čalounění interierů automobilů - čalounění letadel - čalounění interierových dveří apod. Struktura povrchu této koženky je dokonalou imitací povrchu kůže. Vyrábí se v přibližně ...

Firma je členem společnosti holdingového typu Euro Sticks France. Zárukou kvality je dodržování norem ISO 9001, 14001 HACCP. Standart BRC Vývoj, technologie, výroba, prodej výrobků ze dřeva, výrobky ze dřeva - dřívka i lopatky všech typů (typy)a tvarů (tvary) - pro průmysl - farmaceutický (i lékařské ...

Přímý dovoz (základní ceny). Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kované a litinové polotovary: - použití:zábradlí, ploty, brány, mříže - ozdobná litina - výrobky:listy, kytičky, kliky, céčka, kroužky, madla, jekly, čtyřhrany b-profily, plocháče - kované prvky, elementy, součásti k plotům - litinové návleky, ...

Výroba, zpracování, vývoj: - díly a polotovary z technických plastů Polotovary plastů: - Polyamid APA 6 - Polyprophylen PP - Polyethylen PE 300, 500, 1000 - Polyoxyomethylen POM - Polyethylen PET - Teflon PTFE - Polycarbonát - Polyvinilchlorid PVC - PEEK Hotové výrobky: - dopravníkové válečky - plastové mříže ...

Výroba, prodej, zpracování: - dřevo, dřevní hmota - jednoduché dřevní výrobky.

Velkoobchod, prodej spojovací materiál: -vruty: -do dřeva a dřevotřísky do sádrokartonu -speciální pro nábytkáře -šrouby: -do plechu -samovývrtné -matice -podložky -hmoždinky.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pilařská výroba -impregnace dřeva -košíkářské a korkové výrobky.

Výroba, zpracování, práce, prodej: -dřevo -krovy na zakázku, truhlářství -stavební a truhlářské řezivo -sušárna dřeva -zajištění dopravy -řezivo -přířezy -hudební polotovary. Výroba a montáž: -vazby a dřevěné konstrukce -lepené profily, palubky, podlahovky -sušení a impregnace dřeva -ostatní služby.

Prodej kotouče: -brusné i řezné -všech rozměrů i v rolích pro všechny druhy materiálů -brusivo pro truhláře, včetně lepení pásů. Zastoupení firmy CERASIV - Německo.

Prodej, výroba: -dubové řezivo, buk, jasan -dřevo (dubové, dub*) - polotovary pro truhláře: -nášlapy -obložky -palubky -prahy -soustružené prvky -schody -schodnice, podschodnice, spárovky, podlahy. Zakázkové truhlářství, výroba: -schody, schodiště -samonosné -obložkové -zábradlí -výplně do zábradlí ...

Prodej, stavebniny: -stavební materiál -obklady -dlažby -zdící materiál -okna -dveře -střešní krytiny -zdravotní, odpadní keramiku -maltové směsi -dřevo -hutní materiál -lepenky a izolace všech druhů. Služby: -poskytujeme dopravu zakoupeného mateirálu.

PLYNOSERVIS Prodej a servis plynových spotřebičů Mora, Dakon, Hermann, Beretta, Mora-Top, Gamat, Karma Č. Brod, Campingaz, Meva. Montáž topení a vody v mědi. Instalace rozvodů propan-butan. Prodej náhradních dílů a příslušenství.

Vyroba: -hladké korunkové uzávěry. Dodávky: -vysoce kvalitní plastové uzávěry na PET lahve. Vhodné též pro farmacii a kosmetiku.

Vyrábíme: - Eurohranoly - Polotovary pro výrobu schodišť - Polotovary pro výrobu interiérových dveří - Radiální lamely - Lepení na zakázku - Stavební řezivo - Venkovní obklady - Barvy (GORI) - Galerie.

Práce: -tesařské. -truhlářské. -pokrývačské. Stavby ze dřeva: -dřevostavby. -roubenky. Výroba: -nábytek. -dřevěné schody. -dřevěné dveře.

- výkup a prodej dřeva - doprava dřeva, - manipulační sklad - nádraží ČD - Opočno - výroba palet, hranolů, prken - prodej palivového dřeva

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - lana, řetězy, vázací prostředky - sněhové řetězy a příslušenství: - ocelová lana -nerezová lana Řetězy: - vysokopevnostní pro lesní hospodářství - vysokopevnostní závěsné vázací třída - kotevní. Vázací prostředky: - lanové, řetězové, textilní - kotevní a vázací popruhy - upínací ...

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Ruční a strojová výroba pletených a stáčených: - šňůr - provazů - lan - provazových žebříků.

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

- instalatérské práce - výroba technických plynů - výroba a rozvod páry a teplé vody

Práce: -výbrusy válců. Opravy: -klikové hřídele (Simson, Babeta, Pionýr). Výroba: -speciální náhradní díly -drobné odlitky z hliníku, mosazi, bronzu. Úpravy dvoutaktních motorů na vyšší výkon.

Výroba a prodej vázacích prostředků. Dodáme vázací prostředky - ocelová lana, řetězy (dopravníkové, sněhové, lesnické), textilní popruhy (zvedací, nekonečné, upínací, smyčky, atypické šití), manipulační traverzy a svěrky, oka, háky, svorky, třmeny.