DIMONT HDX s.r.o.
Pružinárna SUHA, spol.s r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Práce: - truhlářské. Výroba, prodej: - palubky - plotové a balkónové prvky - podlahovky - lišty, latě - lisování dřevěných briket.

Kovoobráběčství. Zpracování gumárenských směsí.

Recyklace plastů. Technologie: -drcení plastů -regranulace plastů. Zakázkové služby: -zakázkové drcení -zakázková granulace -výroba polotovarů z odpadových materiálů. Prodej: -drtě -regranuláty. Výkup odpadových plastů.

Provádíme zhotovení dřevěných stropů a palubkových podhledů v rodinných domech, bytech či chalupách. Vyrábíme dřevěné palubkové stropy a podhledy z borovicového, modřínového a smrkového dřeva. - dřevěné stropy - palubkové podhledy - truhlářské práce - zakázková výroba králikáren - kuchyně z masivu - selský nábytek - postele z ...

Kovo MUSIL Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál -sortiment pro instalatéry, truhláře, automechaniky, autoklempíře, autolakýrníky, stavbaře, zahrádkáře, zemědělce... Zámečnictví, práce: -řezání -stříhání -vrtání -soustružení -frézování vertikální i horizontální -bodování -lisování -ohýbání trubek -ohýbání ...

Velkoobchod, prodej: - jednostranné lepící pásky - oboustranné lepící pásky - tvarové pásky a výseky

Prodej: - palubky - podlahovky - plotovky - brikety.

Zikeš - Provazy Výroba provazů a lan

Regranulace termoplastů. Prodej: - regranuláty - drtě - barevné koncentráty - různé druhy aditiv Výkup průmyslových plastových odpadů.

Dřevovýroba: -tlaková impregnace -palisády -kůly -prkna, trámy -hřiště, truhlíky, ploty -dřevitý odpad.

Klempířství: - rekonstrukce střech. Montáž: - vzduchotechnika - klimatizace. Práce: - klempířské - stavební - tesařské - pokládání - šindel Bramac - zámečnické. Kovovýroba. - výroba kontejnerů Prodej, montáž: - plechy -l akované, plastované. Nástrojárna - výroba: - nástroje pro lisy.

Výroba: - pletené a plátěné šňůry a provazy - tažná autolana - motouzy - prádelní šňůry - švihadla - provazové žebříky - houpací sítě - dětská šplhací lana - zemědělské provazy - zakázková práce.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

Vyroba: -hladké korunkové uzávěry. Dodávky: -vysoce kvalitní plastové uzávěry na PET lahve. Vhodné též pro farmacii a kosmetiku.

Práce: -tesařské. -truhlářské. -pokrývačské. Stavby ze dřeva: -dřevostavby. -roubenky. Výroba: -nábytek. -dřevěné schody. -dřevěné dveře.

Ruční a strojová výroba pletených a stáčených: - šňůr - provazů - lan - provazových žebříků.

Práce: -výbrusy válců. Opravy: -klikové hřídele (Simson, Babeta, Pionýr). Výroba: -speciální náhradní díly -drobné odlitky z hliníku, mosazi, bronzu. Úpravy dvoutaktních motorů na vyšší výkon.

Velkoobchod, maloobchod a prodej - pracovní pomůcky - rukavice Velkoobchod, maloobchod a prodej - fasádní barvy - příslušenství - malířské barvy JUPOL - barvy na dřevo i kov - výrobky FA.PARAMO - štetce - plátna - přípravky na ochranu dřeva - lepidla - pásky maskovací, univerzální, ...

Zpracování - plastické hmoty Kovoobráběcí služby

Prodej, dodávka - řezivo - trámy - prkna Dřevařská pilavýroba - řezivo - trámy - prkna Výroba - dřevěné houpačky - dětské stoličky a tabule - přístřešky - dětská hřiště, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny