DIMONT HDX s.r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Pobočka. Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - parapety venkovní, vnitřní - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu. Program Zelená úsporám.

Přestavby automobilů na LPG. Servis LPG zařízení, opravy, výměny nádrží, revize Montáž tažných zařízení na všechny typy automobilů. Rozvoz, prodej: - LPG pro čerpací stanice vlastní autocisternou.

Výroba, prodej: - tlusté hliníkové plechy - lisované kotouče - tvarované plechy - obaly pro másla, tuky a tvarohy - obaly pro čokoládovny - blistrové fólie - víčkové fólie - víčka pro jogurty a sýry - tabákové fólie - obaly pro balení sypkých materiálů - alobal - obaly pro tavené sýry včetně odtrhávací pásky - hliníkové ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - ocelové sochory - bloky - kruhová ocel ve svitcích, tyčích - plochá ocel - čtvercová ocel - rovnoramenné úhelníky.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hutní materiál - dráty, pletiva, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta - neželezné kovy - spojovací materiál - kotevní technika - ruční nástroje a nářadí.

Velkoobchod - hutní materiál: - tyčový materiál - betonářská ocel - neželezné, barevné kovy.

Výroba: - výstavba - průmyslové kotle, krby, krbovny - ekonomizéry - přehříváky - tlakové komory - ocelové konstrukce. Velkoobchod: - hutní materiál - trubky, profily, jäkly.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za studena, za tepla.

Dřevo, modely. Dřevomodelářství. Dřevovýroba. Výroba, prodej: - dřevěné soustružené, frézované a hoblované výrobky a polotovary - menší dřevěné modely pro slévárny - dekorativní předměty - MDF rámečky - schodišťové zábradlí, okrasné tyčky pro altány - psí boudy, voliéry, krmítka - dřevěné hračky - stoličky, poličky. - Dna pro ...

Prodej: -hutní materiál -ocelové plechy.

Výroba, prodej: - parapety, parapetní desky a parapetní příslušenství - venkovní parapety - vnitřní parapety - konzoly.

Prodej: - dřevařské výrobky - stavební řezivo - prkna, střešní latě, hranoly, fošny, krovy na míru - palubky a podlahovky, OSB desky - truhlářské řezivo - lepené hranoly - KVH, BSH, EUROhranoly - palivo - palivové dřevo, brikety, pelety - plovoucí dřevěné a laminátové podlahy.

Hutní materiál. Stavební materiály. Obchodní logistika. Strojírenství.

Výroba, dodávka, montáž: - brány, ploty, vjezdová vrata - branky - okenní mříže, kování, zábradlí, schodiště - hotové výrobky z kovu (schránky na poštu) - kované polotovary, špice, profily, tyče - kovářské části a díly. Umělecké kovářství.

Výroba: - vzduchotechnické potrubí pro doly, tunely a prostředí s nebezpečím výbuchu, flexibilní lutny - autoplachty, krycí plachty - bazény, nádrže - prolézačky pro děti

Výroba a prodej gabionových komponentů. Zámečnictví. Výroba technologických zařízení a linek. Prodej a servis výpočetní techniky.

Velkoobchod: - hutní materiál - použité ocelové konstrukce hal a stroje.

Výroba, prodej, velkoobchod: - černá netkaná textilie BIOTEX mulčovací, krycí (pro zahrádkáře) - bílá krycí netkaná textilie BIOTEX.

specialisté na průmyslové hadice polyuretanové, ocelové, kovové, z PVC, silikonové, teflonové, nerezové, chemicky odolné, vysokoteplotní, odolné proti otěru pro dřevozpracující, nábytkářský, chemický, potravinářská, zemědělský, stavební, strojírenský a jiný průmysl

Výroba: - PTFE - polytetrafluoretylen - Flexon Prodej, výroba - bloky - o-kroužky - desky - tyče a trubky.

Výroba, prodej: - gabionové sítě - gabionové komponenty.

Soustružnické práce na soustružnických automatech. Obrábění. Vrtání. Frézování. Výroba: - různé kovové dílce.

Velkoobchod: - kování pro nábytek. Výroba: - nábytek - nábytkové doplňky.