DIMONT HDX s.r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba: - hliníkové profily - kování.

Výstavba: - pozemní stavitelství - nebytové prostory - průmyslové budovy - podzemní a důlní stavitelství - výstavba inženýrských sítí, kanalizace, ČOV. Výroba: - výrobky z betonu - cihly, tvárnice, pažiny, skruže, septiky - Armovna - třmínky, ohyb oceli, ohyb KARI sítí - monolitické konstrukce.

Prodej - technické plyny Prodej - kotle Vodoinstalační práce v budovách

Výroba - hutní materiál: - trubky - bezešvé, naftové, přírubové, se šroubovicovým tvarem.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Velkoobchod: - hutní materiál - ocelové plechy, pásy - ocelové dráty - betonářská ocel - svařované sítě

Pila Palkovice. Návrhy, zakázková výroba: - krovy. Práce: - hoblování a impregnace dřeva, střešních latí a palubek - broušení - pily, kotouče a nože.

Dodávka, výroba: - podlahové rošty - schodišťové stupně - žebříkové příčky - odporově svařované rošty - spirálové schodiště.

Výroba, prodej, velkoobchod: - nauhličovadla, napěňovadla - metalurgické koksy - surové železo - struskotvorné přísady - legující a dezoxidační přísady.

Výroba: -zakázková výroba z ušlechtilé oceli nerezové oceli -nerez konzole (držáky na stožáry, nášlapné rošty) -nerez zábradlí interiérové, exteriérové

Velkoobchod: -hutní výrobky -dřevo, řezivo -výrobky ze dřeva.

Dřívější název společnosti - VÁLCOVNA TRUB TŽ, a.s. Ostrava. Výroba, prodej: - bezešvé ocelové za tepla válcované trubky, roury - silnostěnné, tlustostěnné - potrubí - voda, olej, pára, plyn, energetika - produktovody - ocelové konstrukce - olejářské trubky - pažnicové (casing), naftovodné, line pipe.

Výroba, prodej: - kompaundovaného plastového granulátu, kompaundovaný plastový granulát, polypropylenový granulát: - využití při výrobě automobilových komponentů: - přístrojové desky, dveřní výplně, střední konzole, nárazníky, spoilery, - využití při výrobě dílů pro domácí spotřebiče: - pračky, ledničky Samsung, ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál: - bezešvé a svařované trubky - pozinkované, nerezové a černé plechy - profily, tyče - uhelníky.

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Dodávka, velkoobchod: - hutní materiál - tyče a nosníky - tenkostěnné profily - betonářská ocel - plechy - trubky - pásová ocel.

Prodej: - permanentní magnety: - feritové magnety i na bázi neodymu - magnety v plastu. Pořez a prodej řeziva Výroba: - střešní konstrukce - řezivo.

Prodej, maloobchod: - svářecí technika a svářečky - materiály pro svařování - keramické podložky - materiály pro pájení - ruční nářadí - elektrické nářadí - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - kované výrobky - ploty, brány, zábradlí, pohony - hutní a spojovací materiál - pracovní chemie.

Online prodej bezpečnostních obalů na bezkontaktni platební karty.

Stolařství, stolařská výroba, dřevovýroba, truhlářství. Dýhování plošného materiálu. Prodej dýh. Kuchyňská dvířka. Dýhované obložkové zárubně a dveře.

Velkoobchod: - hutní materiál. Provozovna, sklad: - Litultovice 101 Sklad: - areál OSTROJ, Těšínská ulice.