DIMONT HDX s.r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výhradní zastoupení firmy PORTAS,odborný závod PORTAS. Renovace,oprava: -dveře,zárubně,rámy -schodiště,schody -kuchyně. Povrchová úprava: -umělohmotný povrch -originální desing,barvy. Další internetová adresa: -www.portas.de

Maloobchod, prodej: - kotevní a spojovací technika, spojovací materiál - technická chemie, chemické kotvení (speciální lepidlo) nářadí, nástroje - hutní materiál včetně barevných kovů - elektrické ruční nářadí - povrchové úpravy kovů. drobné slévárenské odlitky - rošty, roštnice kamnářské pláty - plotny a j. . nastřel. technika, ...

Výroba: - průmyslové odsávače a ventilátory - komponenty z plechu - briketovací lisy - materiál pro hromosvody. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál, elektromateriál - svítidla - hutní materiál.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -trubky.

Výroba: - hutní materiály - materiály s tvarovou pamětí.

Kovovýroba. Lisovna, lisovací práce: -kovy -kovové dílce, díly, části. Práce: -kuželování -prostřihávání, prostřihy -na stříhacích lisech -tabulkových nůžkách.

Výroba: - výztužná polymerová vlákna BeneSteel do betonových podlah a prefabrikátů. Prodej: - skleněná alkalivzdorná vlákna do betonu a malt.

Kovolitectví a modelářství. Výroba odlévaného sedlařského, šatního a nábytkového kovaní. Umělecko-řemeslné zpracovaní kovu. Kusová a malosériová výroba na zakázku.

Výroba: - plastové výlisky na vstřikovacích lisech - technické výlisky - obaly na šperky - florbalové čepele - hračky.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - průmyslové armatury - hutní materiál Centrála: - Nádražní 129, 74722 Dolní Benešov, e-mail: agroup@agroup.cz Pobočky: - Bolatická 39, 74721 Kravaře, e-mail: kravare@agroup.cz - Lipnická 157, 75361 Hranice, e-mail: hranice@agroup.cz

Výroba, prodej, dodávka: - ocel - nerez - hliník. Řezání nerezové oceli. Dělení plechů..

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - hutní materiál - hutní výrobky tuzemské i zahraniční produkce, převážně od výrobních firem.

Výroba, prodej: - hutní materiál - válcované výrobky z oceli - tlusté plechy - profily - štětovnice - tvarové výpalky. Ocelárna. Válcovna.

Výroba, prodej: -hutní materiál: -plechy: -válcované za tepla -standardní -na míru -pásy -U-profily tvářené za studena U70-U 120. Dělení plechů na míru.

Výroba a prodej: - úchytky k nábytku, na nábytek.

Výroba: - čistírny odpadních vod. Výroba: - ocelové konstrukce - hutní válcovaný materiál - převlaky - těžké profily - ocelové trubky.

Výroba: - stolařství - truhlářství - nábytek - lamino, masiv - kuchyňské linky - vestavěné skříně, obývací stěny - kancelářský nábytek - dřevěná schodiště, dřevěné schody, zábradlí, dřevěné obklady - dveře vchodové, vstupní, exteriérové.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - ložiska, gufera - upínací pouzdra - ložiskové domky, pojistné matice, podložky, kuličky, válečky a jehly.

Truhlářské práce, výroba: - atypické nábytek - schody - kuchyně.

Prodej: - plastová okna - hliníková okna - plastové dveře - posuvné dveře - okenní kování - parapety - vnitřní a venkovní - markýzy - sítě proti hmyzu - skelní výplně - žaluzie. Seřízení oken.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Velkoobchod: - hutní materiál. Dodávka: - betonářská ocel.

Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.