DIMONT HDX s.r.o.
Pružinárna SUHA, spol.s r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Prodej: - hutní materiál - ocelové plechy. Výroba: - hydraulické válce Výkup: - kovový odpad.

Výroba plastových výlisků pro potravinářský, automotive, farmaceutický, nábytkářský průmysl (lisy 40-1500 tun): - přepravky na láhve, ovoce, zeleninu, maso, pečivo - technické výlisky - lisovací formy (vlastní nástrojárna).

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Maloobchod, prodej: - dveře Sapeli (dýhované dveře interiérové, vchodové, bezpečnostní a se speciálními vlastnostmi) - zárubně Sapeli včetně obložek na kovové zárubně - kliky, kování. Kompletní dodávka včetně montáže. Zaměřování, kalkulace, konzultace, poradenství zdarma Záruční a pozáruční servis.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Výroba, prodej: - plastové karty - čipové plastové karty - bezkontakní plastové karty s RFID čipem - identifikační plastové karty - plastové karty s magnetickou páskou - plastové karty s hologramem - plastové karty s fotografii - plastové karty s podpisovým polem - plastové karty s čárovým kódem - plastové karty s embosovaným tiskem - ...

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Divize Hutní materiál. Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: -ocelové plechy -hutní materiál.

Prodej, oprava, servis: -textilní kompenzátory -flexibilní hadice -kovové kompenzátory -gumové PTEE kompenzátory -příslušenství kompenzátorové techniky.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - střechy, používáme veškeré střešní krytiny. Klempířství, klempířské práce: - montáž hromosvodů - revize hromosvodů. Tesařství, tesařské práce. Stavebně truhlářské práce: - pergoly - altány - dřevostavby - palubky - dřevěné obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Zprostředkování kontaktů s polským výrobcem hutního materiálu HUTA FLORIAN. Výrobky: -pozinkovaný plech -lakovaný plech -střešní krytiny-plechy -trapézové plechy -fasádní panely.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Zprostředkování: - obchod, služby. Prodej: - nástrojové oceli - suroviny pro slévárenství - výpalky, ingoty - za tepla válcované plechy. Řezání oceli. Dělení kovových materiálů.

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Velkoobchod výrobků z kotlových ocelí: -trubky, plechy, kovové tyče, výkovky, kolena, podlahových roštů a roštů pro lávky.

Lisování termoplastů, termoplasty. Výroba: -výlisky z plastické hmoty -do gramáže 250 g.

Výroba: - lepené konstrukční hranoly - vazníky pro stavebnictví.

Prodej: - hutní materiál - stavební materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové hadice -hadice pro vzduchotechniku -příslušenství-redukce, spojky, svorky, objímky.. -spirální hadice z PVC, PUR, PP, PE -průmyslové a nástrojové nože -hutní materiál-trubky, dráty, pásy.. -plastová i dřevěná okna a dveře -žaluzie.

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.