DIMONT HDX s.r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba: -odlitky a ingoty -díly lodí a výkovky -montované celky -ocelové konstrukce a stavby -energetická zařízení,petrochemie -engineering -ocelárna a slévárna -kovárna -těžká mechanika -mostárna -ohýbárna trubek -energetické strojírenství -finální dodávky.

Výroba a prodej: - tkaničky do obuvi: - ploché - kulaté - vzorované - jednobarevné - voskované - spirálové - délky 45-240 cm - adjustované s etiketou - prodejní boxy s tkaničkami - svíčkové knoty: - upravené - bez úpravy - šňůry: - padákové - žaluziové - řadicí - oděvní - speciální - ...

Velkoobchod a maloobchodní prodej ložisek všech typů a rozměrů. Prodej ložisek mnoha značek ZKL, SKF, FAG, NTN, INA, KOYO, NSK, CX, GPZ, URB, MGM, FLT, adalší. www.djloziska.cz

Výroba, prodej a zpracování: - pěnový polystyrenu EPS - polystyreové drti.

Společnost EXPO IMPO TRADE OSTRAVA s.r.o. Vám nabízí nejen kvalitní sortiment betonářské oceli a plechů, ale také ostatních produktů z oceli pro široké spektrum použití. Zabýváme se jak prodejem na území České republiky, tak prodejem v Polsku a na Slovensku. Spolupracujeme výhradně s kvalitními zpracovateli oceli jako jsou například Arcelor ...

Zasklívání lodžií a balkonů. Výroba a montáž: - zábradlí.

Výroba: - velkoobjemové vaky - tekutejnery - kontejnerové vložky - lodní a průmyslová lana - papírenská zaváděcí lana - ohradníková lana - statická lana - horolezecká lana - reep šňůry - jachtařská lana - vázací prostředky - vlákna a šicí nitě - šňůry a lana pro vodní sporty - bezpečnostní postroje pro práci ve ...

Velkoobchod, dodávka: - hydraulika, pneumatika, čerpadla - hutní materiál - ložiska - kloubové hřídele. Akreditovaná zkušební laboratoř pro 3D měření tvaru, polohy a rozměru na souřadnicovém stroji.

Výroba a prodej: - hřebíky. Prodej materiálu: - lepenka - střešní šindel - krytina - spojovací materiál - plech.

Prodej: - hutní materiál - plechy - pásy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářské zboží - kovové součástky - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - mechanické a elektrické ruční nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup: - hutní materiál - ocel konstrukční, ušlechtilá, nerezová, nástrojová, rychlořezná - neželezné kovy.

Železářství. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nářadí - ruční, elektrické - spojovací materiál - zámky, kování - vrtáky - brusné materiály - hadice - pletivo - bojlery - vodoinstalační materiál - radiátory, kotle - čerpadla - svařovací technika - žebříky - montážní pěny, silikony, tmely.

Autodoprava vozy značek MAN, Opel a Renault: - hutní materiál - strojírenskou výrobu v jakémkoliv sortimentu a množství dle technické dokumentace.

Železo, hutní materiál. Otěruvzdorné plechy Hardox, plechy Weldox a Armox. Otěruvzdorné díly pro recyklace.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Výroba, prodej: - obkladové, podlahové palubky - venkovní terasové podlahy - plotové latě - řezivo.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál. Sídlo firmy: - Benediktská 722/11, Praha.

Výroba: - dřevěné výrobky, dřevostavby: - zahradní domky - altány - chatky včetně zahradního nábytku - přístřešky pro auta - schody z masivu - vchodové dveře - dřevěné, pletivové oplocení, ploty - vrata, branky, brány - kotce a boudy pro psy - stáje pro koně - lesní posedy.

Dodávka: - svařované sítě do betonu - betonářská ocel - hutní materiál - stavební materiál.

Profesionální interiéry Ostrava. Stolařství. Práce: - stolařské - stavebně - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek na zakázku - typizovaný, atypický nábytek - zahradní nábytek - dřevěné dveře - dřevěné schodiště, schody - venkovní pergoly. Provozovna: - Sokolská 899, Vratimov.