DIMONT HDX s.r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Výroba: - dřevěné díly a součástky.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná okna a dveře - sítě proti hmyzu - parapety - žaluzie - zámková dlažba.

Projekce, revize: - elektro. Práce: - elektroinstalační, elektrikářské - montáž přístrojů regulace a měření. Výroba: - hliníkové lávky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál.

Prodej: - diamantové řezací kotouče a vrtací nástroje - řezací stolové pily a řezačky spár - lehká stavební technika - lešení, lávky, kladkostroje.

Výroba, zpracování, prodej: - plechy a pásy pro elektrotechniku, dynamo plechy, plechy na rotory a statory (motory, motorové) - podélné dělení - lisování - paketace.

Velkoobchod, prodej: - staviva - hutní materiály. Stavební materiály: - cihlářské výrobky - cement - vápno - stavební chemie - vybavení koupelen - betonové výrobky - izolační materiály - lepenky - sádrokarton - dveře - klempířské výrobky - stavební nářadí - svařované rohože. Hutní materiály.

Výroba, prodej, velkoobchod, dodávka: - technické, zvláštní, medicinální plyny (kyslík, dusík, argon, směsi technických plynů, acetylen).

Velkoobchod,maloobchod: -vany s hydromasážními systémy dle přání zákazníka -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -vybavení pro koupelny -koupelnové, kosmetické a chemické výrobky: -soli aparfémy do koupele -parfémy do sauny -mléko a sprey do parních lázní -aromaterapie -čistící prostředky na ...

Prodej - pilařské výrobky - OSB desky - palubky Těžba - dřevo Obchodní činnost

Zpracování plexiskla - rytí Gravírování

Prodej - platové brány, branky Prodej - lepidla Prodej - štěrk, písek (na objednávku) Prodej - hydroizolace pro vlhké zdivo - lepenky - zateplení ROCKMIN, ORSTROP, ISOVER Prodej - betonové směsi Prodej - dlažby - obrubníky - překlady Prodej - plastové ploty, zábradlí Prodej - stavebniní ...

Pila: - pořez dřeva - řezání kulatina. Prodej: - hranoly, fošny, prkna, latě - palivové odřezky, dřevo, dříví - dřevostavby - pergoly, plotové dílce, dřevěný nábytek. Prodej, dodávka, montáž: - roubené dřevěné domky, domy.

Dřevovýroba, zpracování dřeva. Výroba, prodej, montáž: - dřevěné rodinné domy, dřevostavby - zahradní chatky, nábytek - pískoviště, houpačky - dřevěné ploty - pergoly, altány, palisády, květináče - palivové dřevo.

Dřevovýroba. Výroba,prodej,montáž,export,import: -zahradní chatky -montované domy na klíč -dřevěné dveře -dřevěná okna,EURO okna TWW* -parapety,parapetní desky MAX*,HELOPAL -vnitřní,venkovní dveře -schodiště -zahradní nábytek -pískoviště,houpačky -dřevěné ploty -pergoly,altány,palisády,květináče. Maloobchod,prodej: ...

Kovářství. Výroba: - zápustkové výkovky - háky s okem o nosnosti 0, 5 - 6, 3t.

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - barvy laky - ruční elektrické nářadí - zámky, kování - vodoinstalační materiál. Prodejna: - Ostrava, Výškovická 2614/124, tel.:596 752 212.

Prodej - brány - branky Prodej - plastové plotovky a příslušenství - plastové hranoly - plastové obrubníky a lavičky - kompostéry - plastové kůly - kabelové žláby Prodej - stínící sítě Prodej - stojany na víno Prodej - plastové zatravňovací dlažby Prodej - ploty, plastové plotovky a ...

Výroba - výlisky z plastů Montáž - střešní krytiny Výroba - střešní krytiny Kovoobrábění

Prodej a velkoobchod - dřevěné modely a jaderníky pro kusovou a sériovou výrobu Výroba - dřevěné modely a jaderníky pro kusovou a sériovou výrobu Výroba, prodej a velkoobchod - zařízení pro slévárenství - licí a pryskyřicové modely, modely z umělých pryskyřic

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby.

Výroba - z kompozitních matariálů - lamináty včetně opravy

Ekonomická činnost Vedení - účetnictví Půjčovna - malá mechanizace Prodej - hutní materiál

VELKOPLOŠNÉ MATERIÁLY: - lamina tuzemská a dovozová značky PFLEIDERER-WODEGO - překližky truhlářské, vodovzdorné a obalové - laťovky truhlářské a dýhované - sololity, sololaky, hobra, MDF - dřevotřískové desky surové a dýhované - multifunkční panely včetně drážkovaných firmy WODEGO - hrany: - laminované - dýhované - ...