DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Pobočka. Velkoobchodní prodej: - hutní materiál - trubky - trubkové oblouky.

Velkoobchodní prodej, dodávka: - nerezový hutní materiál.

MIDE Ostrava s.r.o. je dodavatelem veškerých dřevomateriálů a příslušenství. Samozřejmostí je individuální přístup a množstevní slevy. Nabízíme také veškeré služby jako například vlastní dopravu, hoblování, poradenství. Jsme partnerem značkového českého výrobce palubek SECA s největšími skladovými zásobami palubek, přes 30000m2 aktuálně skladem v ...

Maloobchod, prodej: - textilní filtrační materiál - technické textilie. Výroba, šití: - vlněné přikrývky - vesty, pantofle, polštářky - zdravotnické pomůcky z ovčí vlny.

Profily: - nábytkové - stavební - podlahové. Chemie: - tmely - PU pěny - silikony - lepidla. Oboustranné lepící pásky. Zakrývací fólie pro malování.

Výroba: -úklidový materiál -plastové výrobky

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde ...

Zpracování termoplastů Reklamní fotografie Reklamní služby

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - kruhová ocel - plochá a čtvercová ocel - tažená ocel. Dělení materiálu až do průměru 350 mm.

Výroba, prodej: -trapézové plechy (tl. 0, 55-0, 80 mm) - povrchová úprava pozic nebo polyester, výška vlny 35 mm s použitím jako střešní krytina -opláštění hal a budov -ploty -ztracené bednění pro betonáž.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - molitany - vatelíny - nitě - plexisklo - plastové desky - fólie - plechy - plachty - hadice - úklidové prostředky.

Dřevařská výroba Recyklace - kovy - slitiny Prodej - technické plyny

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Testování, měření, analýzy a ...

Služby a dodávky materiálu v oblasti strojírenství. Výroba, dodávka, montáž: - zámečnické a strojírenské prvky (i z nerezové oceli) - OK - haly a průmyslové objekty (včetně opláštění) - OK - dopravní a potrubní mosty, technologická zařízení v průmyslovém odvětví.

Stolařství: -výroba samonosných schodišť -obklady betonových schodišť -renovace technologií Lehner -zaměření, výroba, montáž.

Prodej: - otěruvzdorné materiály na karbidové bázi.

Dodávka: - pancéřový plech - speciálně konstruované součásti vozidel pro vojenské použití. - speciálně konstruované součásti koreb pro T-72, BVP apod. - střelecké etalony pro ověřování střel a střeliva.

Tažírny trub. Výroba - hutní materiál: - bezešvé ocelové přesné trubky tažené za studena - ocelové bezešvé navařovací oblouky.

Výroba, zpracování: - plastové výrobky pro automobilový, strojírenský, zdravotnický, potravinářský, elektrotechnický a spotřební průmysl.

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - plechy, tyče, jakly, betonářská ocel, profily - neželezné kovy - klempířské systémy - stavební materiál.

Výroba a dodávka distančních sloupků a pouzder: - mosaz, ocel, nerez ocel, umělá hmota.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za tepla - profily - jeřábové a důlní kolejnice - ocelové trubky, bloky, sochory - plochá ocel. Dělení materiálu, tvarové vypalování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za tepla - profily - jeřábové a důlní kolejnice - ocelové trubky, bloky, sochory - plochá ocel. Dělení materiálu, tvarové vypalování.

Prodej, montáž: - schodiště - modulové, celodřevěné, vřetenové - okna - střešní, plastová, dřevěná, eurookna - dveře.