DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro stavební klempíře -plechy (tabule, svitek, KOB, trapéz, vlnovky, šablony, (lakované, oplastované, PREFA, SIBA, PLANNJA) -střešní fólie (JUTAFOL, TYVEK) -sklolaminátové vlnovky -nářadí klempířské -silikony, tmely, PUR-pěny -větrací mřížky, MINOLETTI (měď, hliník) -okap (plast ...

Montáž výrobků z plastů.

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Dodávka - drobné dřevařské výrobky - pořez kulatiny - řezbářské výrobky - škrabané kraslice.

Maloobchod, prodej: -trubky: -ocelové přesné bezešvé a svařované -černé kovy neušlechtilé -hutní druhovýrobky. Práce: -dělení materiálu dle požadavků zákazníka.

Konstrukce, výroba: - střižné nástroje - nářadí a přípravky, součástky z plechu a pružin - pružiny - ozubená kola a pastorky - lisování menších výlisků z plechu - formy, vstřikovací formy. CNC frézování a soustružení. Svařování, svařování hliníku. Řezání drátem. Elektrojiskrové hloubení. Sídlo firmy: - Jablůnka 580.

České zdravotní matrace - zdravé spaní, postele, rošty. Značková maloobchodní prodejna výrobků: -FATRA Napajedla, TECHNOPLAST Chropyně: -plastových výrobků.

Výroba: - poštovní schránky, emblémy - domovní štítky.

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Maloobchod, prodej: - prodejní sklad technických plynů.

Prodej, e-shop: - dřevěné podlahy - palubky - wpc terasy - dřezy a vodní baterie - dřevěné brikety. Prodej, půjčovna, servis, prava, eshop: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily

-Výroba drobných dřevařských výrobků

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej dveřních prahů a podlahových lišt.

Výroba: - profilové lišty - plotové latě - palubky - dveře, zárubně - zahradní doplňky - okenice - výrobky z masivního dřeva.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál Vysoušení, sanace budov

Výroba: - dřevěné výrobky - výrobky z korku.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - otevřené ocelové profily z plechu do 2, 0 mm, ocelových kovových profilů pro sádrokartonové konstrukce: - sádrokarton NORGIPS, KNAUF, LAFARGE

Velkoobchod: -hutní materiál -trubky válcované za tepla, tažené za studena -tyče kruhové, čtvercové, ploché -profily uzavřené, otevřené -plechy válcované za tepla i studena -spojovací materiál.

Práce: - vytlačování plastů. Výroba: - barevné koncentráty pro vybarvování PVC granulátů, drtí - trubičky z polyolefinů.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Výroba, distribuce, prodej: - materiály pro ruční i strojní vakuovou laminaci, produkty na bázi skelného a uhlíkového vlákna: - biaxální tkaniny - multiaxální tkaniny - kombimat - rohože ze sekaných vláken - rovingy, rovingové tkaniny - materiály na RTM technologii - karbonová a aramidová vlákna, prepregy - závojové tkaniny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součásti pro mechanické převody: -ložiska a příslušenství -těsnění -komponenty pro rozvody -filtry, filtrace -pojistné kroužky, lepidla -oleje, plastická maziva.