DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -průmyslové zboží.

Výroba, prodej: - plastové zátky a uzávěry na láhve - kryty na elektrovýrobky - krabičky na šperky - plastové výrobky na zakázku.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Výroba: -výrobky z technické pryže.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Výroba: - základní a pomocné chemické výrobky - technické plyny - výrobky ze surového dehtu - syntetické pryskyřice - čisté chemikálie - gumárenské a plastikářské přípravky - demineralizovaná voda - vápno. Čištění: - voda, cisterny (mechanické, chemické, biologické). Zpracování, provádění: - ekologické expertízy - chemické ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Výroba: - dřevěné násady. Velkoobchod: - železářské zboží - zahrádkářské zboží.

Výroba: - dřevěné násady - hračky, kolečka, trakaře.

Výroba, prodej: - špejle na špízy - uzenářské špejle - párátka, napichovátka.

Výroba: - technické plyny, zámky, kování. Montáž: - střešní konstrukce. Řemeslo: - pokrývačství - malířství - nateračství.

Výroba, prodej: - řezivo - drobné dřevařské výrobky.

Výroba: - korálkové tkací rámy - dřevěné houpačky - provazové žebříky.

Výroba: - špejle, párátka.

Příprava a dodávka - řezivo Tesařské práce - doplňkové práce kalkulace, vypracování cenových nabídek dle dodaných projektů, konzultace stavba - dřevěnice - montované domy - doplňkové stavby jako pergoly a altánymontáž - krovy - dřevěné konstrukce - altány a pergoly - štíty a stropy

Výroba: -technické plyny. Údržba, opravy: -kotle - JUNKERS, VAILLANT -měřicí, kontrolní, navigační přístroje a zařízení.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: -tlakové láhve LINDE GAS -technické plyny-kyslík, acetylén, CO2, argon, corgon, dusík, balongas, vodík, pohonný propan -medicinální plyny-oxid dusný, kyslík med.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: -tlakové láhve LINDE GAS -technické plyny-kyslík, acetylén, CO2, argon, corgon, dusík, balongas, vodík, pohonný propan -medicinální plyny-oxid dusný, kyslík med, oxid uhličitý med.

Prodej,dodávka,distribuce,velkoobchod, pokládka,sklad: -eurohranol smrk, meranti, borovice, dub, gerutu, modřín -PUR desky, překližky k PUR deskám -prodej dřevěné podlahy FIMLUX -exotické terasové desky (decking) -massaranduba, IPE, cumaru, akát -fasádní obklad (akát) -mozaikové podlahy (merbau mozaika, dub) -řezivo ...

Prodej - kulatina - energetická dřevní štěpka Výroba - energetická dřevní štěpka Těžba a doprava dřevní hmoty Správa lesů Nákup a prodej - kulatina Správa lesů

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.