AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba a dodávka: - tepelná energie -elektrická energie

Pila: -výroba stavebního řeziva -řezání krovů na zakázku -prodej palivového dřeva -výroba truhlářského řeziva Tesařské práce.

Služby: -nákladní autodoprava. Oprava, servis: -nákladní automobily. Prodej: -písek, štěrk. Čerpací stanice pohonných hmot.

Dřevovýroba. Výroba: -palety -stavební řezivo

Výroba sítí pro: -sport: -volejbal -nohejbal -badminton -tenis -kopaná -házená -lední hokej -ochranné sítě -dělící sítě -švihadla -lana na šplh -chov a lov ryb-rybářské sítě: -kesery-saky -vatky-nevody -zátahové sítě -tenata -vrhací sítě -vezence -technické sítě: -sítě na lešení ...

Velkoobchod, prodej: -dřevo surové -dřevo aglomerované -nábytek a polotovary pro jeho výrobu

Výroba, zpracováním plastů: -vstřikování plastů. -vyfukování plastů.

Velkoobchod, maloobchod: -štípané palivové dřevo

Výroba, prodej: -dřevní pelety

Likvidace odpadů, recyklace stavební suti, prodej drti a písků. Biotechnologie pro životní prostředí. Zemní práce, přeprava odpadů, odbahňování rybníků. Inženýring v životním prostředí, vývoj a výzkum, výkup odpadů, přeprava ADR, geologie, mikrobiologické analýzy.

Dodávka kovových plášťů a střech. Výroba trapézových plechů a sendvičových panelů.

Výroba, montáž: -lepené nosné konstrukce -výrobní, montážní a skladovací haly -pilnice, garáže, otevřené přístřešky -dřevěné halové objekty pro zemědělství a průmysl

Výroba: -plastové karty Dodávka, prodej: -hotelové zámky -docházkové a přístupové systémy

Řemesla, služby: -malířské a natěračské práce -nástřiky -fasády a hlazené omítky za použití stříkací techniky AIRLESS -míchání barev Prodej -vnitřní i fasádní barvy -lazurovací nátěry na dřevo -nátěry na dřevo, kov*, střechy, podlahy -profi mořidla a laky.

Distribuce, prodej, e-shop - impregnační, leštící a čistící přípravky, balzámy - lepidla - hydratační gely

Služby, výkup, zpracování - kovový odpad - ekologická likvidace autovraků - likvidace železných konstrukcí a objektů Prodej - hutní materiál

Prodej hutního materiálu: - speciální široká ocel - tlusté plocháče - úhelníky -trubky, nosiče - jehly, plechy - vypalky.

Výroba, lisovna plastů: -vstřikovací formy -plastové výlisky -boxy na ukládání nástrojů.

Rekonstrukce a novostavby: -domy, provozovny -vodovody, kanalizace -čistírny odpadních vod*-ČOV*. Práce: -odbahnění rybníků -čištění meliorizačních odpadů -výkopy rýh pro kabely -zemní práce. Prodejna: -stavební keramika -dlažby a obklady-RAKO, HOB*, CHKZ -lepidla, tmely -začišťovací lišty -spárovací hmoty -hutní ...

Služby: -rámování, paspartování, saténování -opravy obrazových rámů do původního stavu -pozlacování nábytku a dekorativních předmětů. Prodej: -reprodukce, rámařská technika. Výroba: -obrazové, dveřové, krycí, palubkové, podlahové a jiné lišty -obrazové a napínací rámy. Prodejny: -České Budějovice, Dr.Stejskala 4, ...

Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost Výroba pilařská a impregnace dřeva

Prodej: -hutní materiál. Kovovýroba, opravy, renovace: -vřetena -řemenová vřetena -brusná vřetena -elektrovřetena. Služby: -přesné broušení -broušení na kulato.