AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod-hutní materiál: -tyčový materiál-I, U, L, T, HEA, HEB, IPE -betonářská ocel -neželezné, barevné kovy: -měď*, hliník, cín*, mosaz, olovo, bronz -spojovací materiál -šrouby, hřebíky, podložky, nýty -kování, matice -kotvy, hmoždinky -trubky -jekly, jakly, jäckly, jäkly -ventily -plechy -pásová ocel -pletivo, ...

Dřevovýroba. Výroba: -násady, dřevěné části malířských štětek -prodej dřeva a dřevěných paliv.

Dodavatel průmyslového lepení - lepidla, lepící pásky, suché zipy, protiskluzové pásky, reflexní pásky, ochranné pomůcky a mnoho dalšího.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály. Tažená a loupaná ocel: - ocel kruhového průřezu tažená za studena - tyčová ocel kruhového průřezu loupaná - ocel šestihranného průřezu tažená za studena - tyčová ocel čtvercového průřezu tažená za studena. Nerez ocel: - nerezová ocel. Svařované ocelové trubky a uzavřené ...

Čerpací stanice. Služby: -mytí automobilů. Prodej: -pohonné hmoty-PHM*.

Vodohospodářské opravny a slévárny, a.s. Výroba a prodej: -dávkovací čerpadla -komponenty pro dávkovací techniku -podzemní a nadzemní hydranty -tlakové tvarovky -mříže -poklopy -odlitky ze šedé a tvárné litiny a barevných kovů. Servis a montáž: -dávkovací technika s příslušenstvím.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -fasádní a interiérové nátěry -barvy na beton -nátěry na dřevo a kov* -tmely,lepidla -omítky,stěrky -přísady do betonu Stachema -prostředky k likvidaci plísní,hub* a dřevokazného hmyzu -prostředky pro ochranu zdiva a omítek proti plísním -k prevenci pro ochranu dřeva proti houbám,plísním ...

Pilařská výroba: -stavební, truhlářské a hoblované řezivo -borovice, smrk, buk, dub -prkna, fošny, trámy -paletové přířezy, střešní latě -krovy včetně montáže -katr, rozmítací pila -pořez vlastní kulatiny -prodej pilin a palivového odpadu -dřevěné brikety -nákup kulatiny včetně těžby -po domluvě možnost dopravy. Služby: ...

Nákladní doprava Prodej - dřevo

Výroba, velkoobchod, prodej: -plechy a pásy válcované za tepla, za studena -plechy k lisování aglomerovaných desek a laminátů -dekorační plechy -svařované trubky -příslušenství trubek -tenkostěnné profily uzavřené -závitové fitinky -tyčová ocel kruhového, čtvercového, obdélníkového a šestihranného profilu, úhelníky ...

Služby, řemeslo: -čalounictví -oprava a výroba autoplachet

-zakázková výroba chemických prostředků

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Komplexní výroba, montáže, dodávka: - betonářská ocel do monolitických konstrukcí - působnost celé území České republiky a Slovensko.

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.

Služby: -zpracování polyuretanových a polyetylenových pěn -polotovary pro výrobu sedacích souprav a matrací -široký sortiment pěn pro průmyslové využití -technické pěny -těsnící materiály -filtrační materiály -pěny pro spotřební zboží -zvuková izolace -obalová technika -čalounické materiály -filtrace plynů a ...

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

Čerpací stanice Čerpací stanice Čištění, mytí a úklid budov

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Zpracování dřeva. Pořez: - kulatina na pásové pile. Výroba, prodej: - truhlářské, tesařské dřevo a řezivo.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.