AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
E-shop: - kosmetika - drogerie - chemie

Držitel certifikátu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -stavební chemie -průmyslové podlahové systémy -přísady do malt a betonů -nátěry betonových konstrukcí -ochranné nátěry na ocel -tmely a těsnící hmoty do spár -zesilování konstrukcí systémy Sika CarboDur a SikaWrap ...

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut

Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Služby energetického poradenství pro obce i podnikatele. Energetické audity. Projekty energetickych úsporných opatření. Podání dotací. Projektová dokumentace pozemních staveb včetně inženýrské činnosti Výběrová řízení. Dotace.

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, poradenství: -akrylové autolaky PPG: -míchání barevných odstínů všech značek vozidel -průmyslový program autolaků PPG a Mobihel -příprava sprayů (sprejů) -pomocné materiály: -plniče -tmely -UBS materiály PYRMO -brusiva MIRKA -stříkací pistole dle katalogu -příslušentví pro ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -stěrkové hmoty (stěrky) -stěrkové omítky DEVOSKYT -systém pro renovace a poruchy omítek DEVOSAN -stěrkování.

Distribuce - chemické speciality z oboru fluoroorganické chemie, zejména fluoroalkylační činidla na bázi hypervalentního jódu a fluorované stavební bloky pro užití v organické syntéze.

Činnost: - energetická skupina zahrnující více než 50 podniků z oblasti těžby uhlí, výroby tepla a elektřiny z klasických i obnovitelných zdrojů včetně distribuce těchto energií, stejně jako obchodu s elektřinou, plynem, respektive jejich dodávky koncovým zákazníkům a v neposlední řadě ze segmentu plynárenství

Komplexní činnost v oboru tepelné techniky, rozvodů potrubí, ústředního topení(ÚT**), měření regulace. Projekce, dodávky, poradenství: -vypracování projektů staveb včetně dokumentace pro stavební a územní řízení -rozvody a spotřeba tepla -výměníkové stanice -kotelny -teplofikační studie. Prodej, oprava, servis: ...

Energetické poradenství Energetické audity.

Prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -míchání barev -lakýrnické, malířské a natěračské potřeby.

Obchod Nožovina Protitlakové plechy Kanálky - protitlak. příprava Příklopové lisy Zlatičky Výroba Ražba - slepotisk Ražba - horká foliová (zlacení) Vysekávací nástroje Vylupovací nástroje Separační nástroje Frézované protitlak. plechy Protitlak. příprava - pertinax Dělení a gravír.

Velkoobchod, prodej: -propan -propan-butan

Vývoj, výroba: -sendvičové panely -celohliníkové systémy -kompozitové systémy -podlahové systémy -aplikačních technologie (povrchové úpravy, lepení) -speciálních produkty

Výroba, montáž, oprava, servis: - bazénové rolety

Prodej: -hutní materiál -pálení plazmou Hliníkové profily, LEXAN.