AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - klíčařský sortiment - stroje na výrobu klíčů, autoklíčů a přívěsků - kování, zámky, trezory, poštovní schránky - železářské zboží.

Zastoupení pro Břeclavsko, Jihlavsko a Brno-venkov. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Výroba, oprava, servis: -svařované autoplachty pro všechny typy nákladních, osobních automobilů -plachty na přívěsné vozíky -atypické plachty, kryty (zemědělské, lesnické stroje, sportovní lodě atd.) -markýzy -bazény z plachtových PVC materiálů včetně kovových konstrukcí -plachty, kryty, zastřešení (bazény, vodní nádrže, čistírny ...

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.

Výroba, prodej: - plastový svařovací drát a profily z PE, PP pro svařování plastů, polypropylénových desek (kruhový, oválný a trojúhelníkový profil, široký výběr barev) - ABS, EPDM pro autoopravy - certifikát EPW - technolog svařování plastů, termoplastů.

Kompletní servis v oblasti povrchové úpravy dřeva. Laky, barvy na dřevo, brusivo, tmely, mořidla, lepidlo na dřevo. Brusné materiály známých značek SIA a EKAMANT. Prodej italských lepidel COLLANTI CONCORDE a tmelů IMPA.

Autodoprava: -kamionová -mezinárodní a vnitrostátní -nákladní -přeprava zboží. Autopark: - tahače MAN - tahače VOLVO - návěsy Dispečer: -mezinárodní kamionová doprava -Ladislav Habán tel.:602729979 -Zdeněk Štěpánek tel.:602539458 -mezinárodní a vnitrostátní doprava -Milan Kavlík tel. 602584373 ...

Lisovna plastů. Výroba: -stojany na CD**, MC** -reklamní výrobky -technické výlisky -formy.

Výroba, distribuce - úpravny vod - čistírny odpadních vod - plastové polotovary Distribuce, e-shop - bezpečnostní vchodové dveře.

Prodej, distribuce, dodávka, maloobchod, stavebniny, veškeré stavební materiály. KOUPELNOVÉ STUDIO, dlažba, obklady, koupelnový nábytek. Partnerská prodejna MB Keramiky. Prodej propan-butanu, brikety do krbů Stavební chemie Lasselsberger, HASOFT, Murexin, Ceresit Zdící materiály Ytong, Porfix, , Heluz atd. Zámkové, plošné dlažby, ...

Stavební práce. Reklamní agentura. Údržba, čištění: -solární panely -nanonátěry Výroba, prodej: -pelet -brikety Prodej, pronájem: -led obrazovky

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování -řezání -svařování. Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování -kalení -nitridaci -cementování -povrchovou úpravu práškovými barvami.

Výstavba a montáž- nízkoenergetické domy(stavby), dřevostavby na klíč (dřevostavby sz, dřevostavby www), dřevěné domy, zahradní domky, sruby(srubové stavby), dřevěné rekreační chaty a chatky, úsporné stavby, montované rodinné domy, Stavba se zaměřením na nízkorozpočtové domy, ekonomické bydlení, pasivní domy. Rychlá výstavba i v zimním období, ...

E-STAVEBNINY.CZ Vše pro váš dům, byt a zahradu. Obchod, prodej, dodávka, e-shop: -stavební a hutní materiály pro výstavbu rodinných a bytových domů, pro průmyslovou výstavbu, pro rekonstrukce s důrazem na zateplení. Sortiment: -tepelné izolace polystyreny Bachl, Penopol, Styrotrade a DCD Ideal -tepelné izolace minerální vaty Knauf, ...

Služby: - energetický audit - zpracovávání průkazů energetické náročnosti budov

Výroba paliva, prodej kotlú a příslušenství, poradenství a plánování.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, dodávka: -nátěrové hmoty pro průmysl, malíře a chalupáře. Prodej: -barvy na dřevo, na kov, na bazény, silnice, fasádní a malířské barvy, Štorch, MOTIP.

Zemědělská výroba. Provozování: - bioplynová stanice. Prodej: - bioplynu.

Mezinárodní autodoprava. Specializujeme se na propojení propojení střední Evropy a Itálie. Sběrná služba do celé Itálie. Prodej pohonných hmot.

Prodej: -stavební materiál -technické a mediciálních plyny. Prodej stavební materiál: -zdící a izolační materiály, střešní krytiny, výrobky z betonu, střešní okna VELUX, dveře, stavební nářadí, omítkové směsi, stavební dřevo, střešní latě, cement, vápno, fasádní barvy, barvy na beton, barvy a laky, zahradní substráty, antuka, prodej HAKI ...

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.