AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dřevařská výroba. Výroba drobného skládacího nábytku.

Plastikářská výroba. Lisování plastických hmot technologií vstřikování - technické výlisky z plastů pro: -automobilový průmysl -spotřební zboží -díly hraček -elektro průmysl -polotovary pro ostatní uživatele. Zpracováváme: -nejrůznější typy plastické hmoty - PE – PP – POM – PA – ABS – ELASTOMERY – PS – HIPS a další.

Člen skupiny Omya. Dodavatel surovin pro zpracovatele plastů a elastomerů v oblasti střední a východní Evropy. -plastové a chemické suroviny -termoplastické elastoměry -stroje pro zpracování plastů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -interiérové barvy -fasádní barvy -barvy na dřevo, kovy -tmely -ředidla -malířské pomůcky -stříkací technika zn. Komma-est, STORCH -brusivo (brusné a řezné kotouče). Poradenská činnost Tónovací centrum Služby v oblasti BOZP. Pobočky: Ostrava, Karviná, ...

poruchová linka 800800825 Služby: -Diagnostika a vytýčení sítí -Stanoviska k projektové dokumentaci -Kontrola kanalizační přípojky před záhozem -Výměny vodoměrů -Manipulace s uzávěry a armaturami -Vyvoz jímek a septiků, čištění kanalizací a přípojek -Monitoring kanalizací a jejich přípojek -Rychlé testování akutní toxicity ...

Služby: -pořez kulatiny. Prodej: -řezivo -dřevěné brikety -dřevodomky.

Galvanické pokovování - galvanizace: -zinkování -dekorativní chromování -niklování -cínování -fosfátování -černění -mědění -omílání. Elektrochemické leštění nerez oceli. Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -čepy, kolíky, hřeby -matice, napínače, pera, podložky, podložka -šrouby, vruty, zátky, zátka -stavěcí pojístné ...

Prodej řeziva. Prodej OSB, QSB, palubky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelně opracované, specifické dřevěné zboží.

Dodávky a zpracování: - přírodní kámen: - žula - mramor - travertin - onyx - pískovec - břidlice - porfýr. Prodej: - deskovina v různých tloušťkách jako polotovar pro další zpracování - obklady - dlažby - pomníkové díly - koupelnové, kuchyňské a barové desky - vnitřní a vnější parapety - krbové římsy - ...

Provádíme pokládky asfaltových povrchů.

Barvy, laky, lazury: -na dřevo, kov -fasádní, interiérové -míchání barev. Prodej: -zateplovací systémy (nabídky) -zednické a malířské nářadí -stavební chemie a lepidla. Značky: -HET, EKOLAK, COLORLAK.

Prodej, výroba pružiny: - tažné - tlačné - zkrutné - tvarové z pásky a drátu - stavební montážní a kotvící prvky - závlačky - pružné kolíky - talířové pružiny - matice v kleci - nákladní doprava do 3, 5, t.

Prodej plochých valcovaných výrobkov, plechy valcované za tepla, plechy valcované za studena a pozinkované plechy a výrobky z nich. Dovoz a vývoz do krajin - Česká republika, Maďarsko, Polsko, ako aj s predajom na tuzemskom trhu.

Prodej barev, laků, malířských a natěračských potřeb, ředidel a příslušenství značky Primalex, Balakryl, Johnstone’s, Severochema a Spokar. Tónování barev. Barvy na dřevo, kov, štětců, válečků, technických kapalin a olejů.

Prodej chemie. Chemikálie, aromata, látky pro výrobu kosmetiky, tobolky, barviva, nemrznoucí směsi, technické soli a další.

Obchod, prodej: - hutní materiál, barevné kovy - měď, zinek, hliník, nikl - ocelové plechy, trubky a roxory a transformátorové nádoby. Nákladní doprava po celé Evropě: - přeprava zásilek, náklady od 10 kg do 25 tun. Skladová logistika. Celní služby.

Výroba technických plynů. Nabídka domovních instalatérských prací.

Výhradní zastoupení značky NEXA AUTOCOLOR: -opravárenské autolaky (mikrogelová echnologie Aquabase, Aquadry) -lakovací systémy 2K, TURBO PLUS, Aquabase -doprovodné spotřební materiály pro lakovny 3M, COLAD -lakovací kabiny, přípravná stání, přípravny barev SAIMA -brusivo, maskovací systémy, ochranné nástřiky, prostředky ochrany proti ...

Výroba, rozvod: -teplo - teplá voda - pára - chlad. Rozvod tepelné energie. Servis poruchové služby. Poruchová služba – 518616906, 603180473

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Slévárenství a kovovýroba: -slévárna-slitin hliníku a šedé litiny: -gravitační lití do kokil -gravitační lití do písku -lití pod tlakem -výklopné kontejnery o obsahu 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontejnery na odpad -podpěry pod cisterny -manipulační technika -vybavení olejového hospodářství a skladování. Z hliníkových ...

Štěrkovna, pískovna. Těžba, úprava: -štěrk, písek, štěrkopísek -kamenivo.