AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba pelet ze dřeva: -dřevní -bílé -tmavé -alternativní -agropelety -ostatní.

Pískovna Bratčice. Výroba, prodej: -štěrk, písek.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Výroba kovových součástek.

Výroba a prodej kovových součástek.

Kovovýroba: -výklopné kontejnery o obsahu 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontejnery na odpad -podpěry pod cisterny -manipulační technika -vybavení olejového hospodářství a skladování -ekologický kontejner -mobilní čerpací stanice.

Prodej hutního materiálu, druhovýrobků. Prodej betonářských sítí.

Velkoobchod: -ocelové plechy, nosníky -HEA, HEP, HEM, I, IP, U, U PE, L -polotovary z plechů zhotovené -střiháním, řezáním kyslíkem nebo laserem a ohýbáním na lisech -servisní dělení nosníků pálením dle dokumentace -dodávky ostatních druhů hutního materiálu dle požadavku -zprostředkovatelská činnost -oblasti hutních materiálů a ...

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Střecha na klíč. Kompletní dodávka, prodej: -střešní systémy a příslušenství -střešní krytiny -klempířské výrobky -plechy -šablony -trapézy -vlnovky -lepenky -střešní latě. Služby: -klempířské a pokrývačské práce -stříhání svitků na míru -rozvoz materiálu.

Výroba bytové chemie, autokosmetika, konzervační prostředky, chemikálie pro zemědělce a mikrokrystalické vosky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -péřová moučka, obsah 85% proteinů nebo 80% proteinů, od každého druhu 500t měsíčně -drogistické zboží, bytová chemie -krémy, tekuté mýdlo, saponátové tekuté mýdlo, balsám na kůži, leštící ...

Nákup a doprava nezpracované biomasy.

Čerpací stanice, prodej: -benzín, pohonné hmoty

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Opravy termoplastu a reaktoplastů. Opravujeme díly automobilů, motoplasty, zahradní techniku, domácí spotřebiče, zahradní nábytek, hračky.

V oboru pokrývačství působí naše firma již od roku 1995. Stěžejní činnosti jsou pokrývačské, tesařské, klempířské a izolatérské práce. Střechy realizujeme komplexně od poradenství a rozpočtové činnosti zdarma přes dodávky materiálu až po realizaci zakázek. Pokrývačské, klempířské a izolatérské práce: -montáž střešní okna (střešní okno) ...

Široký výběr schodů různých typů a značek.

Výroba - dřevěné brikety - pelety Dodávka - tuhá paliva prodej - dřevěné brikety - pelety.

Výroba, obchod, prodej: -přesné lité desky -oboustranně frézované desky -desky na výrobu forem -kontinuálně lité desky -válcované desky -duralové desky -duralové plechy kulatiny -hliníkové kulatiny -duralové kulatiny -přířezy z desek -přířezy z kulatin výroba přířezů dle požadavků zákazníka obrábění dle ...