AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, dodávka, prodej: -ofsetové vlhčící textilní potahy pro vlhčící a přenašecí válce archových i kotoučových ofsetových strojů české výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a také pro různé typy ofsetových strojů zahraničních výrobců. Typy potahů: -plyšový -smyčkový -hladký -smršťovací.

Prodej: - vaznicové systémy METSEC - podlahové nosníky a systému pro nosné konstrukce fasád a stěn - Roller tubes, výztuh do plastových oken a standardních profilů.

Výroba: - lisovací a vstřikovací formy na plast - plastové výlisky - plastové proložky - výrobky z tažené fólie. Sídlo: -WMW, a.s., Cejl 87, 602 00 Brno.

Výroba pilařská a impregnace dřeva Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček).

Velkoobchodní prodej: - hutního materiálu: - plechy, trubky, profily. Pronájem nebytových prostor a kanceláří.

Výroba pro automobilový průmysl: -plastová, plastikářská výroba, plasty -těsnění do motorů, pro motory -autosoučástky, příslušenství -komponenty do brzdových systémů -brzdové systémy. Člen mezinárodního koncernu Nichias corporation.

Bioplynová stanice. Výstavbu zajišťuje: -Tomášek SERVIS s.r.o. (www.tomkar.cz) Dodávku technologie zajišťuje: -GWZ s.r.o. (www.gwz.cz) Výroba bioplynu Výroba elektrické energie Výroba tepla Anaerobní proces (tzv. fermentace) probíhá v bioplynové stanici využitím kejdy, hnoje, organických látek, odpadů z bramboráren, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Brusiva (brusivo): Výhradní obchodní zastoupení firmy NAPOLEON ABRASIVES S.R.L. Autorizovaný prodejce: CARBO SCHRÖDER, BMA, THE CARBO GROUP -(brusné papíry, houby, molitan, brusná plátna, ostatní brusivo a pomocné materiály) Lepidla, mořidla a barvy: Výhradní zastoupení firmy Durante & Vivan ...

Vodárenská společnost. Služby: -dodávka vody. Nahlašování poruch: Tel: 516427249

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Prodej: -suroviny pro kosmetiku a farmacii -rostlinné extrakty, živočišné oleje, tuky, vazelíny, glycerín -esenciální oleje -vitamíny a účinné látky -minerální soli a chemikálie -emulgátory, carbomery, konzervanty. Provozovna Břeclav: Jiří Harašta Sovadinova 2a.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo, sušené řezivo do délky 10 m. - stavební hranoly, trámy, latě, fošny, prkna - různé rozměry i atypické - palubky a podlahy. Stavební stolařství: - hoblování trámů, fošen, desek - výroba plotových dílců na zakázku. Sušení řeziva. Impregnace dřeva s preventivním účinkem proti ...

Výroba a prodej - technické plyny.

Dodávka: -odvodňovací a konstrukční systémy, žlaby -sofistikované výrobky z nerezové a pozinkované oceli -pororošty z kompozitních materiálů -drenážní a ochranné trubky. Kontaktní centrum pro ČR 841111128. Sídlo firmy Karlovy Vary.

Dodávka hutních materiálů pro strojírenský průmysl. -cementační ocel -korozivzdorná ocel kalitelná -korozivzdorná ocel austenitická ETG 100, ETG 88, ETG 25, ESP 65 Válcovaná ocel a kované tyče, v těchto jakostních skupinách: -konstrukční ocel -automatová ocel -nelegovaná uhlíkovaná ocel -legovaná ušlechtilá ocel ke zušlechtění ...

Velkoobchod, velkosklad: -hutní materiál -lesklá ocel -válcovaná ocel -nástrojová ocel -trubka, trubky -barevné kovy. Dělení, řezání materiálu.

Sklad, prodej: - hutní materiál - tažné oceli - profily - plechy - plochá ocel - jekly. Povrchová úprava: - tryskání, metalizace kovů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty. Izolatérské práce - zateplování budovy, tvorba fasády. Drobné stavební opravy, úpravy okolo domů: - terasy - chodníky - příjezdové cesty - ploty. Pronájem, půjčovna: - HAKI lešení. Výroba, prodej: - polystyrénové drtě, polystyrénová drť.

Prodej: -autoplyn, LPG, AGW, PB -propan-butan.