AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Projekční kancelář. Návrhy, zpracování: - projektová dokumentace v oblasti obnovitelných zdrojů energie a energetiky. Komplexní dodávky: - projekční činnost - projektový management - zpracování projektové strojní, stavební, části MaR a Elektro - dodávky zařízení, jejich montáže a uvedení celků do provozu - provedení garančních ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hliníkové a titanzinkové plechy. Práce. - stříhání plechů - lisování plechů - ohýbání plechů. Stavební firma. Kompletní stavební práce. Realizace, rekonstrukce: - zateplení objektů, fasády.

Pronájem: - nebytové prostory - kanceláře, haly - volná místa a manipulační plochy pro nákladní vozidla. Prodej: - pohonné hmoty, nafta.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Služby: - poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, energetiky a plynárenství - testování, měření, analýzy, kontrol strojních zařízení - revize tlakových a plynových zařízení.

Truhlářství. Zajišťujeme montáže dveří, podlah. Schodiště, schody.

Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej. Nabízíme klinker - cihlové a kamenné obklady, dlažby, oblázky, kameny a drti. Vedeme velký výběr kamínků kolem domu(kačírek) a do zahrad, barvené drtě (bílá, červená, zelená, růžová), barevné štěpky, mulčovací kůru, obrubníky, neviditelné obrubníky, ...

Zprostředkování: - poskytování leasingu. Služby. - poradenství v oblasti leasingu - poradenství v energetice.

Obchodní činnost. Zakázková výroba: - slévárenské výrobky - brzdové bubny, brzdové kotouče, brzdové špalky.

Výroba, dodávka, prodej. - ekologické palivo - brikety z agro-biomasy: - hlavní surovinou pro výrobu je obilná sláma, řepková sláma. Prodej, výprodej: - bytový textil - povlečení. Import, dovoz, distribuce, prodej: - porno DVD - 20.000 titulů od 200 produkčních firem .

Výroba, prodej: - dřevěného i obalového materiálu: - dřevěné obaly, paletové nástavce, ohrádky na palety, palety.

Výroba, práce: -prodej schodiště -dveře -podlahy -obložení -pergoly.

Prodej chemických prostředků.

Držitel certifikátu ISO 9001:2000, ISO 14001:1996. Energetika, elektroenergetika, elektrizační soustava, teplárenství, průmysl: -výroba, doprava, akumulace, spolehlivost, racionaliazce užití a kvalita dodávek elektrické energie a tepla -vědecký výzkum, poradenství, -analýzy, projekce, dodávka na klíč, diagnostika, monitoring, ...

Export, vývoz, import, dovoz, prodej: - hutní materiály: - profily, trubky, plechy - zemědělské produkty - palivové dřevo - výrobky ze dřeva, dřevěné výrobky.

Prodej: -plastové palubky -klínové řemeny -hnací techniku -hadice -průmyslové -řetězy a řetězová kola -spojky -ozubová kola a tyče -zemědělské podlahoviny.

Prodej, e-shop: - anaerobní lepidla - anti-seize/montážní pasty - cyanoakrylátová lepidla - čističe a mazadla - elastické, minutové, konstrukční lepidlo, lepidla - odizolovací nářadí - opravárenské tyčinky ......

Služby: - poradenské, poradenství v oblasti energetiky, filtračních zařízení a úspory pohonných hmot (úspora paliva).

Velkoobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo. Služby: - překladatelské, překlady - tlumočnické, tlumočení.

Výroba: - plastové výrobky - pryžové výrobky, gumové výrobky. Velkoobchod, prodej.

vedeno již jako s.r.o. Kovo Expres Na míru - KEN, s.r.o. Prodej - hutní materiál.

Výroba, prodej: - hutní výrobky: - profily, plechy, trubky, jekle a kari sítě. Práce: - dělení materiálu. Doprava materiálu.

Výroba - palety - bedny dřevo / překližka - průmyslové obaly - obyč. / sušeno / tepelně ISPM

Čerpací stanice - benzin, nafta - vzduch do kol.