AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Benzinová čerpací stanice OMV*. Prodej: -pohonné hmoty -palivo -benzín -nafta.

Pobočka. Benzinová čerpací stanice OMV. Prodej: - palivo - nafta - benzin.

Čerpací stanice OMV*: -prodej pohonných hmot, PHM*.

Společnost Avanti koupilo OMV - čerpací stanice

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Generální importér německé značky Ambratec®, která se specializuje na vývoj chemicko-technických speciálních produktů pro různé oblasti použití.

Nabídka, dodávka: - slévárenská pojiva, nátěry a pomocné prostředky.

Poradenství včetně zprostředkování služeb: - energie pro domácnosti, veškerý poradenský servis ohledně srovnání cen elektřiny, plynu - poradenský servis ohledně srovnání cen pojištění automobilů - finanční služby.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Výroba - technické plyny. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - nátěrové hmoty na kov, dřevo, umělou hmotu, sklo a kartóny - speciální nátěrové hmoty.

V Likvidaci. Dodávka - zkapalněný plyn do nádrží pro domácnosti, podnikatelské subjekty a čerpací stanice LPG.

Výroba- plastové výrobky. Výroba - ohebné obklady z křemičitých písků nebo drceného mramoru.

Výroba - nýty, matice, šrouby, uzávěry, průmyslová madla.

Zavírejte potichu - e-shop. Blumotion - tlumené zavírání dvířek, výklopů a zásuvek si můžete pořídit i do stávajícího nábytku. Výrobky, návody a pomůcky pro jednoduchou montáž svépomocí.

Dodávka, prodej: - plastové znaky pro označování slévárenských modelů.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Prodej laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel. Výroba - laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel.

Velkoobchod, maloobchod: -ložiska -kuličková ložiska -jednořadá, dvouřadá kuličková ložiska, jednořadá, dvouřadá s kosoúhlým stykem, naklápěcí ložiska, axiální jednosměrná, obousměrná -soudečková ložiska: jednořadá, dvouřadá, soudečková ložiska, axiální ložiska -kloubová ložiska: kloubová ložiska, kloubové hlavice -válečková ložiska: ...