AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.

Stavební společnost: -vodohospodářské stavby -meliorační a sanační stavby -stavby pro plnění funkce lesa -gabionové konstrukce, komunikace, zpevnění ploch -kamenické práce -výstavba opěrných zdí, zahradní prvky z kamene -zemní práce -poradenské služby klientům -projekční práce v oboru vodohospodářských staveb a staveb pro plnění ...

Výroba, prodej: -nebezpečné chemické látky -nebezpečné chemické směsi -chemické látky -chemické směsi vysoce toxické.

Prodej - lepidla LOCTITE, TEROSON, PERMABOND, MOLYKOTE Prodej tmelů a lepidel pro strojírenský a automobilový průmysl.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Výroba: -speciální keramické materiály. Keramika: -žáruvzdorná -tepelná -izolační -speciální.

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Výroba, zpracování, prodej: - přírodní kámen - urnové hroby, pomníky, parapety, obklady, dlažby, schody. Veškerý sortiment je nabízen z kvalitního přírodního kamene, který upravujeme dle individuálních přání klienta

Prodej: - barvy na dopravní značení - nátěrové hmoty a aplikační stroje pro vodorovné značení na silnice a vozovky.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: -lepidla, lepidel pro čalouníky, obuvníky, podlaháře či automobilový průmysl -stavební chemie pro stavbu, dům a zahradu -protiplísňové přípravky, opravné hmoty, hydroizolující přípravky a ostatní pro čistý život. Jeden z největších českých výrobců lepidel. Tradice výroby lepidel od roku 1938.

Maloobchod, prodej: - přírodní oleje, vosky - malby na stěny - vápenné omítky - ekologické čistící prostředky - nátěry srubů a roubenek.

Prodej, e-shop: -liquidy (náplně do elektronických cigaret) -kosmetika -chemikálie -bytová chemie -potravinové doplňky aj.

Obchod barvy, laky, míchání. Velkoobchod, maloobchod, poradenství: -spektrální fotometr s kulovou geometrií -kompletní sortiment nátěrových hmot -barvy na auta (autolaky) DE BEER, SYNPO (český akrylát): -emaily, metalízy a perletě (i plnění spreyů), míchání laků na počkání -fasádní a interiérové: -akrylátové, silikátové, ...

Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.

Pískovna, lom Vladimír Žižka 724 212 032 Prodej, těžba, obchod: -netříděný štěrkopísek, stabilizační zemina 7-14 -kopaný písek 7-14. Písek: -netříděný (od stěny) -kopaný tříděný (0-4) -kopaný tříděný (frakce 0-22). Služba, výkup: -výkopová zemina 7-16 -ukládka, ukládání zeminy. Prodej kuponů 602 405 425.

Zámečnická a pasířská dílna: -práce s nerezovým materiálem a barevnými kovy -zakázková výroba zábradlí, schodišť, plechových a frézovaných dílců -svařování -povrchová úprava -centrální litinové podnože a podstavce a další.

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.

Montáž, ukládka: - betonářská ocel (výztuže) včetně drátů a distančních prvků.

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Obchod, prodej (kamionová množství): -surové železo -slévárenské komodity -slévárenské železo -ocelárenské železo -železniční kola - monobloky -plechy válcované za tepla (8 - 50 mm) -dráty - pozinkované, černé žíhané, hřebíkové, lanové, pružinové.

Sdružení bývalých firem: -ŽV - Železárny Veselí nad Moravou -ŽH - Železárny Hrádek u Rokycan -ŽCH - Železárny Chomutov -VT - Válcovny Trub Chomutov

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.