AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Distribuční firma, dovoz surovin a technologií pro slévárny, kovárny, lahvárenský průmysl. Zastoupení firem: -ACHESON grafitová i bezgrafitová mazadla, postřiky pro tlakové a kokilové lití hliníku a neželezných kovů, pro kovárny oceli a neželezných kovů, pro tažení drátů a profilů z hliníku a neželezných kovů, mazadla na sklářské formy -SAVEWAY ...

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Velkoobchod, prodej: - biocidní produkty - repelentní přípravky - rodenticidy - insekticidy.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Výroba: - popruhy brašnářské čalounické - gumotextilní popruhy - brašnářské popruhy - vodítkové popruhy - opaskové popruhy - pevnostní popruhy - speciální popruhy - upínací pásy.

Práce: - truhlářské. Výroba: - schodiště - obklady schodů.

Obchod, prodej: -suroviny pro průmysl zpracování pryže, termoplastů, lepidel a barev.

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Studie, generelní návrhy řešení vč. rozpočtových nákladů, projektování, inženýring, revize výchozí i pravidelné, poradenství, konzultace: -plynárenská zařízení, (plynovodní) zařízení, dodávky na klíč, novostavby i rekonstrukce -plynofikace obcí -odorizační stanice -rozvody plynu VVTL, VTL, STL, NTL -plynovody a přípojky ...

Oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla. Výroba technických plynů

Stavební, montážní firma: -gabionové zdi, drátěné konstrukce jsou opatřeny ochranným povlakem ze směsi zinku a hliníku a jsou vyplněné většinou lomovým nebo přírodním kamenem, zeminou či recyklátem -inženýrské, občanské stavby -zemní, demoliční práce.

Výroba: -potřeby pro zemědělce: -mléčné filtry, plošné, rukávcové. -krycí netkaná textilie na záhony.

Dřevovýroba, zpracování dřeva - pila. Výroba, prodej: -stavební řezivo. -střešní latě. -fošny, prkna. -truhlářské řezivo. Truhlářská výroba: -nábytek z masivu. -plotové dílce. -balkonové zábradlí. -dřevěné altány, pergoly, zahradní domky, terasy. Práce: -pokrývačské. -kompletní dodávka střech.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - výroba zboží z plastů, lisování, vstřikování, zpracování plastů - konstrukční činnost, výroba forem, nástrojárna - drobné plastové díly ( do 120g ) - díly ke sprchovým koutům - díly k osvětlení - díly pro elektrotechniku a speciální elektroniku - různá těsnění - krabičky - zahrádkářské, zahradnické potřeby ...

Výroba, těžba: - pískovna - slévárenské, sklářské písky - křemenné moučky - technické štěrky - kaolin - dolomitové štěrka, moučky - písek.

Doprava, vývoz, export, palivového dřeva, dřevo. Prodej dřeva-palivové dřevo štípané -Dub, Akácie, Buk, Vrby, Topol, Bříza Možnost dopravy, převážně Jihomoravský kraj, Slovensko.

Výroba, prodej: - pelety z měkkého dřeva - pelety.

Provozování čerpací stanice LPG. Montáže LPG pohonu: -značky: LOVTEC, ESGI, STAG, BRC, LOVATO, TARTARINI -prodej, výměny a opravy LPG dílů -záruční i pozáruční servis -revizní prohlídky -pneuservis.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Studie, projekt, inženýring (stavební povolení, kolaudace), dodávky na klíč, montáž, instalace, revize, rekonstrukce, opravy, servis: -topení včetně měření a regulace (MaR*): -elektromontáže -rozvody plast, měď*, černé potrubí -kotelny, výměníkové a předávací stanice VS**, PS** -deskové výměníky tepla -teplovodní, horkovodní, ...

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Výroba, prodej, montáž, e-shop: - sejfy - trezory - poštovní shcránky - vchodové stříšky - trezory na zbraně - vitrýny - nástěnky - regály.