AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
SALPA, spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tepelné izolace: -polystyren, orsil, pěnový polystyren (fasádní, standard, tvrzený), veškeré výrobky z polystyrenu -extrudovaný polystyren -materiály k zateplení fasád: -talířové hmoždinky, armovací tkaniny, zakládací a rohové lišty, lepidla, stěrky, omítkové směsi, penetrace, ...

Výroba, kovovýroba, prodej, distribuce, dodávka: -hliníkové profily(Al-aluminium), které řeší nejenom exteriéry rodinných a bytových domů, ale i interiéry, kancelářské komplexy a jiné zakázkové profilace. Hliníková slitina v kombinaci s nerez ocelí. Zakázková výroba. Využití ve stavebnictví a strojírenství(okna, dveře, balkony, ...

Zastoupení firmy Chemsearch. Chemie, chemické prostředky do průmyslové výroby.

Soukromá čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.

Prodej, dodávka, montáž: -plovoucí a sportovní podlahy, PVC*, koberce, korek, marmolea, vlysy. Renovace podlah, úpravy povrchů. Služby: -měření vlhkosti -poradenství. Prodej: -barvy a laky KABEFARBEN.

Prodej, maloobchod: -nápoje-alkoholické, nealkoholické -cukrovinky Lesnictví a těžba dřeva

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Teplárna. Výroba, rozvod: - teplo - pára - teplá voda.

Prodej: -barvy -laky -malířské potřeby.

Pobočka. Velkoobchod, prodej, dodávka: - okenní kování - dveřní kování - mechanické zábranné systémy (bezpečnostní cylindrické vložky, trezory, kartové systémy) - nábytkové kování - barvy. Průmyslová zóna - Černovická terasa. Sídlo společnosti: - Ratibořská 1147/34, Opava - Kateřinky.

Provozování čerpacích stanic s palivy mazivy. Čerpací stanice SEMERÁD, provozovny Bantice, Brno, Hevlín a Chvalovice. Velkoobchod s pohonnými hmotami (PHM). Mycí linka v Brně - Bohunicích.

Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Výroba, projekce, dodávka, montáž, oprava, servis: -přípojnicové rozvody PPR -rozvaděče nn typ ŠR -kompenzační rozvaděče ŠRK -ocelovoplechové, zapouzdřené skříně.

Činnost: - zámečnické práce - svářečské práce - povrchové úpravy kovů - svařování - zpracování nerez materiálu - prodej hutního materiálu

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy a laky všech druhů, barva -jednosložkové, dvousložkové, speciální(kromě práškových). Barvy na: -ocelové, železné a neželezné kovy, kov, dřevo, dřeva, stavební materiály, materiál zinkofosfátové syntetické základy v barvě šedé a červenohnědé. Pro stavbu strojů a přístrojů kompletní sortiment ...

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Prodej a opravy nástěnných i stolních hodin a budíků. Provoz čerpací stanice pohonných hmot včetně LPG. Telefon 516 453 127 Mobil 607 501 600 Prodej tuhých paliv. Nabídka výkopových prací a čištění vodních zdrojů. Telefon 516 452 078 Telefon 516 418 622 Prodej potřeb pro stolaře a truhláře. Telefon 516 453 129 Telefon 516 ...

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Maloobchod, prodej: - čaje - keramika - chemikálie do bazénů.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Slévárna barevných kovů. Výroba: -odlitky z hliníkových slitin.

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.