AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -benzín -nafta.

Čerpací stanice Shell. Prodej: -benzin -pohonné hmoty.

Stavební, obchodní činnost. Velkoobchod, prodej, montáž: -obklady -dlažba -tmely, spárovací hmoty -přírodní kámen, žula.

Výroba: -antikorozní hmoty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, omítky, laky, lazury-míchání barevných odstínů na počkání: -interiérové barvy -fasádní barvy (akrylát, silikát, silikon) -probarvené strukturální omítkoviny- drásané hlazené, (akrylát, silikát, silikon) -certifikovaný zateplovací systém Düfa THERM (POLYSTYREN, MINERÁL) a veškeré ...

Prodej, maloobchod: -malířské, natěračské, zednické štětce, štětky -zakrývací statické folie -barvy, laky.

Pískovna: -těžba a zpracování písku -písky prané (slévárenské) -písky kopané. Použití výrobků: slévárenství, betonářská výroba, povrchová úprava kovů, filtrace vody, zahradnické substráty, sportoviště.

Provoz, servis: -vodní elektrárna Zprostředkovatelská činnost. Poradenská, konzultační činnost v oboru malé vodní elektrárny.

Výroba: -dřevěné formy v různých velikostech a tvarech: -na perník -cukroví -máslo -sýr -řezbářství.

Velkoobchod: -pohonné hmoty, motorový benzín, motorová nafta, bio nafta a TOLEX. Služby: - mycí linka -životní, neživotní pojištění, penzijní připojištění, životní pojištění -hypoteční úvěry, stavební spoření, povinná ručení, havarijní pojištění, pojištění domácnosti a nemovitosti.

Zpracování, prodej: -plexisklo (PMMA), polykarbonát a ostatní deskový plastický materiál PVC, HIPS, PET, PETG -plexi nábytek -ohýbání, lepení, zalévání -světelné obrazy -akrylátové komponenty pro světelné reklamní panely -nasvícení hrany -plexi stojánky, stojánek -vyfukování krytů ajiné.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Slévárna olova (olovo): Velkosériová a malosériová výroba: -kolimátory -olověné díly -zakázková výroba z olova -olověné odlitky -třískové obrábění olova -třískové obrábění hliníku -CNC* soustružení a frézování.

Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Modelárna. Prodej : -materiálů pro výrobu modelů a modelového zařízení - laminátu, - tvářecích keramických a tepelně odolných forem, - prototypů - modelářských potřeb.

Čerpací stanice pohonných hmot. Prodej: -pohonné hmoty -maziva.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.