AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej: -pohonné látky -maziva. Druh pohonných hmot: -special -super -motorová nafta -natural.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva. Druh pohonných hmot: -special -super -nafta motorová -natur -mix* -nafta velká.

Provoz těžba písku-lom, pískovna. Těžba: -písek.

Výroba - šamot a šamotové kameny - vysoce hlinité kameny - dinasové kameny - izolační kameny - žárovzdorné jíly a ostřiva - akumulační magnetit - komínové vložky - žárovzdorné malty - tmely a betony.

Pilařská výroba, pila. Výroba, prodej: - dřevo - řezivo.

Správa lesů. Služby: - těžba dřeva - přibližování dřeva v lese - pilařská výroba Provozování myslivosti. Poskytování služeb v myslivosti.

Výroba technických plynů - instalatérských práce

Zpracování, prodej: -stavební, truhlářské řezivo. Řezivo: -stavební-fošny, hranoly, prkna, střešní latě -truhlářské-borovice, smrk, buk, dub -kompletní dodávka krovů, krovy -kompletní dodávka řeziva na dřevostavby -pořez kulatiny ve mzdě -prodej palivového odpadu. Výroba, dodávka kompletní střechy na klíč. Stavba dřevostavby ...

Stolařství, truhlářství: výrobky z masivního dřeva. Výroba a prodej dřevěné brikety.

Prodej: -hutní materiál a distribuce elektrotechnických výrobků. sídlo: Kopeček 532, 67906 Jedovnice

Výroba, prodej: -žárovzdorné materiály pro hutnictví, slévárenství, sklářství a metalurgii -žárobetony a žárobetonové tvarovky -hmoty pro kamnáře. Vývojová a konstrukční činnost v oblasti keramiky. Výrobky: -žárobetonové směsi -žárobetonové tvarovky -žárovzdorné dusací hmoty -pojiva -tmely, malty, nátěry -žárovzdorná ...

Služby: -tepelné zpracování kovů -kusové i sériové, do délky 600 mm. Provádíme: -kalení + popouštění -zušlechťování -žíhání do 30 kg -žíhání nad 30 kg -cementování do prášku -cementování + kalení -kalení v ochranném obalu.

Výroba: -stavební materiál -řezivo -hranoly -prkna, prkno -fošny -latě.

Vodovody a kanalizace Adamov. Správa a údržba nemovitostí a veřejného osvětlení. Čistírna odpadních vod(ČOV), Adamov 456: - tel.: 516 447 788.

Výroba, prodej: -pilařská -řezivo, desky -pořez dřeva -nábytek na zakázku. Práce: -tesařské.

Služby: -sklenářství -stolařství (výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných podlah a nábytku z masivu na míru. Pořez dřeva, pila.

Služby: -pila -stolařství -doprava -elektromontáže.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce. Výroba technických plynů.

Kamenolom, lom: Těžba: - kvalitní vilémovský vápenec s obsahem CaCO3 více jak 96%

Výroba technických plynů. Maloobchod s pevnými a plynnými palivy Čerpací stanice autogas-LPG: -plyn propan-butan (PB**).