AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Servis a oprava elektronika, spotřebiče: -TV, televize -video, audio -kancelářská technika -domácí elektrospotřebiče. Záruční servis: -SHARP, CASIO, MASCOM. Výroba polotovarů pro výrobu DPS plošných spojů, plošné spoje fotocestou. Výroba elektrosoučástky.

Rodinná firma Tesařství Opluštil s.r.o. působí na trhu již přes 25 let a specializuje se na kompletní tesařské práce. Sídlo společnosti se nachází v Břeclavi a působí především v okolí Břeclavi a Brna. Hlavní činnosti firmy zahrnují: - výroba a montáž krovů - realizace dřevěných konstrukcí - pokládka střešních krytin - rekonstrukce ...

Společnost Rojoben s.r.o. provozuje čerpací stanice.

Společnost Aluner s.r.o. realizují bazénová zastřešení na míru.

Roof Industry s.r.o. provádí zastřešení bazénů na míru.

Stavební a montážní spol. s r.o. je česká společnost, která se specializuje na výstavbu a údržbu telekomunikačních, silnoproudých a slaboproudých rozvodů, optických sítí a další stavební práce na klíč. Společnost také zajišťuje údržbu tranzitních plynovodů. S důrazem na kvalitu, etické jednání a ochranu životního prostředí, firma spolupracuje s ...

Firma WOOD PROTECTION s.r.o. se specializuje na distribuci nátěrových hmot a impregnačních přípravků na dřevo. Na eshopu má širokou škálu produktů pro dlouhodobou ochranu dřevěných povrchů jak v interiéru, tak v exteriéru, včetně speciálních nátěrů a ochranných prostředků proti plísním a hmyzu.

Výrobce lehčené hmoty z PUR pěny. Výroba plastové výrobky a pryžové výrobky. Výroba a prodej PUR polyuretanová lehčená éterová pěna teplého typu: -bloky -plotny -přířezy -tvarovky -drť sypaná nebo pojená. Použití v nábytkářském a čalounickém průmyslu, na matrace, v automobilovém průmyslu, v obuvnickém a hračkářském průmyslu, na ...

Střešní systémy Břeclav se specializují na okapové systémy, střešní trapézové krytiny, plechy, klempířské výrobky a na pronájem montážních plošin. V rámci našich služeb Vám zajistíme i dopravu k Vám domů.

Společnost MAKOplast s.r.o. zajišťuje výrobu plastových a pryžových výrobků.

Pila. Výroba: -pilařská. -dřevovýroba.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá stavebními pracemi, dřevostavbami, termofasádami, obklady, SDK, PLP, okny, dveřmi, garážovými vraty, malbami, střechami, renovacemi staveb a bytů, elektro, instalatérskými a topenářskými pracemi? Pak jste na správném místě! Firma Mgr. Jaroslav Ptáček je na trhu již více než 20 let a nabízí ...

Firma Jan Holásek se zabývá především komplexní činností v rámci zemních a výkopových prací. Dále nabízíme také demolice, včetně likvidace sutě, nákladní dopravu, výstavbu zpevněných ploch a realizaci základových desek a hrubých staveb. Působíme především v okrese Břeclav, popřípadě v celém Jihomoravském kraji. Naše činnost: - zemní a ...

Výroba, prodej: -kovýroba -zpracování tvarovaného drátu pro automobilový průmysl -vývojová a sériovou výrobu pro téměř 30 typů automobilů -návrhy vlastní nástrojové části CNC ohýbacích strojů a robotických svařovacích přípravků. Naše produkty: -drátěné inserty -drátěné rámy -pedály -táhla -drátěné háčky.

Tesařství, tesařské práce, tesař Růžička Dřevovýroba. Pila pásová-pořez dřeva, kulatiny. Prodej-řezivo. Půdní vestavba, střešní konstrukce, krovy-systém Knauf. Montáž střešní okna, okno. Výroba dřevěné rodinné domky, dřevěný dům, domy.

Česká společnost HULMAN - kovošrot s.r.o. se zabývá výkupem, zpracováním a prodejem železného a kovového odpadu. Sídlo firmy se nachází v Pohořelicích, dále také provozujeme pobočky v Moravském Krumlově a Brně - Chrlicích.

Prodej, velkoobchod, montáž: -televizní, rozhlasové, satelitní antény včetně společných, -kabelové rozvody ve větších objektech. Výroba kovových příslušenství antén - držáky, konzoly, výložníky, objímky. Prodej: -domácí telefony -elektronika. Montáž: TV antény, kamerové a sledovací systémy. Videoslužby: videozáznamy kulturních, ...

Výroba, rozvod, dodávka: -teplá voda.

Výroba střešních konstrukcí, stavebního a truhlářského řeziva

KAMA packaging s.r.o. vyrábí papírové, polypropylenové, rašlové a protipovodňové pytle, velkoobjemové vaky, jutové tkaniny, PP motouzy.

Prodej: -servisní chemie -potřeby pro montáže autoskel -demontáže autoskel -materiály pro lakovny.

Firma zajišťuje dotační a inženýrskou činnost, projektování staveb všech oborů. Konzultace a poradenství ve stavebnictví. Provozování vodovodů a kanalizací.