AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Lisovna plastů. Výroba: -stojany na CD**, MC** -reklamní výrobky -technické výlisky -formy.

Výroba, distribuce - úpravny vod - čistírny odpadních vod - plastové polotovary Distribuce, e-shop - bezpečnostní vchodové dveře.

Stavební práce. Reklamní agentura. Údržba, čištění: -solární panely -nanonátěry Výroba, prodej: -pelet -brikety Prodej, pronájem: -led obrazovky

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování -řezání -svařování. Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování -kalení -nitridaci -cementování -povrchovou úpravu práškovými barvami.

E-STAVEBNINY.CZ Vše pro váš dům, byt a zahradu. Obchod, prodej, dodávka, e-shop: -stavební a hutní materiály pro výstavbu rodinných a bytových domů, pro průmyslovou výstavbu, pro rekonstrukce s důrazem na zateplení. Sortiment: -tepelné izolace polystyreny Bachl, Penopol, Styrotrade a DCD Ideal -tepelné izolace minerální vaty Knauf, ...

Služby: - energetický audit - zpracovávání průkazů energetické náročnosti budov

Výroba paliva, prodej kotlú a příslušenství, poradenství a plánování.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, dodávka: -nátěrové hmoty pro průmysl, malíře a chalupáře. Prodej: -barvy na dřevo, na kov, na bazény, silnice, fasádní a malířské barvy, Štorch, MOTIP.

Zemědělská výroba. Provozování: - bioplynová stanice. Prodej: - bioplynu.

Mezinárodní autodoprava. Specializujeme se na propojení propojení střední Evropy a Itálie. Sběrná služba do celé Itálie. Prodej pohonných hmot.

Prodej: -stavební materiál -technické a mediciálních plyny. Prodej stavební materiál: -zdící a izolační materiály, střešní krytiny, výrobky z betonu, střešní okna VELUX, dveře, stavební nářadí, omítkové směsi, stavební dřevo, střešní latě, cement, vápno, fasádní barvy, barvy na beton, barvy a laky, zahradní substráty, antuka, prodej HAKI ...

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Čerpací stanice LPG. Prodej a plnění propanbutanových lahví a velkoobchodní prodej LPG a propan-butanu pro pohon a topení.

Slévárenství, modelářství.

Výroba předmětů soustružením ze dřeva. -výplně a sloupy pro zábradlí schodiště -nohy stolů a židlí -podstavce nábytku, postelí -kuželky (ruské kuželky) -garnýže -členité, tvarované tyče -rukojeti -okrasné prvky -koule -kruhové rámečky -madla dveří -soustružené díly pro výrobu dřevěných hraček -polotovary pro výrobu ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače -plechy (tabule, svitek, KOB, trapéz, vlnovky, šablony) -střešní fólie (DÖRKEN, JUTA, TYVEK) -hydroizolační fólie PARABIT -sklolaminátové vlnovky -klempířské výrobky -silikony, tmely, PUR-pěny -větrací mřížky MINOLETTI (měď, hliník) -okapy (plast MARLEY) -hroty, ...

Prodej: -evro komíny -nerezové, plastové, hliníkové, komínové systémy, eurokomíny -přírodní stavební materiál Liapor -zimní posypy -šamotové, nerezové i plastové komínové systémy, kompletní sortiment stavebních materiálů pro hrubou stavbu Liapor zimní posypy pro malé i velké odběratele.

Komplexní dodávky interiérů – nábytek na míru. Projekce, výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -vybavení interiérů, nábytek kancelářský, školní, lékařský, pro sport i kulturu nábytek, banky -truhlářské výrobky z masivního dřeva, z dýhovaných dílců, laminodesek - vestavěné skříně - atypický nábytek - truhlářství - zakázková ...

E-shop zaměřený na vybavení pro řemeslníky a průmysl. Ochranné pracovní pomůcky, nářadí, regály. Profesionální poradenství a přístup.

Výroba, zpracování: -plasty -řezání -ohýbání -frézování -sítotisk.

Pěkné dřevo - prodejna se dřevem a dřevěnými výrobky v průmyslové zóně v Popůvkách u Brna. Zakázkové truhlářství. Hoblované dřevo: - hoblované hranoly - lepené hranoly - hoblovaná prkna - hoblované hranolky - profilové lišty - plotovky - palubky - hůlky, tyče, kulatina. Dřevěné polotovary: - spárovka na míru - nášlapy na schody - ...

Lisování plastů Výroba plastové a gumové výlisky: -kabelové průchodky, rozvaděče, osvětlovací tělesa -díly pro automobilový a nábytkářský průmysl -komponenty pro strojírenství -různé druhy uzávěrů -dětské nočníky -příchytky, ozubená kola -pásky, příchytky, trubice -různé drobné části -lisy ARBURG lisovna plastů.

Kamenná krása Nabízíme prodej přírodního kamene štípaného, formátovaného a dekoračního. Horninu vozíme přímo z místa těžby. Nabízíme vše za nízké ceny.