AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Míchání: - interiérové a exteriérové barvy Prodej: - barvy fasády, omítky, interiérové, exteriérové - laky Natěračské práce. Prodej: - drogerie Sanace betonových konstrukcí. Prodej: - stavební chemie Demolice. Zemní a výkopové práce. Antikorozní ochrana ocelové konstrukce, mosty, jeřáby.

Výroba, prodej: - hutné, lehčené a vláknité žáruvzdorné materiály do 1800°C značky RATH - návrhy, realizace vyzdívky průmyslových pecí a spalovacích zařízení.

Maloobchod, Velkoobchod, Prodej: - svářecí technika - stroje - nářadí a nástroje - spojovací a upevňovací materiál - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - kování - varná a topná technika - zahradní a lesní technika. Servis: - zahradní technika. Výroba: - dřevěné násady. Pobočky: Trutnov - Polská 186 Červený Kostelec - ...

Prodej řeziva. - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo - truhlářské výrobky

Alternativní zdroje energie. Obnovitelné zdroje. Výrobky a služby z oblasti: - fototermika (solární kolektory na ohřev TUV, bazénů a vytápění), - fotovoltaika (solární elektrárny, drobné aplikace), - domácí větrné elektrárny - tepelná čerpadla - moderní vytápění.

Přádelna: - len a chemická vlákna.

Provoz Dřevobrus. Dodavatel palivového dřeva pro Královéhradecký kraj. Prodej: -štípané palivové a krbové dřevo.

Veloobchod, prodej: - hutní materiál - tenké plechy válcované za studena plechy v tabulích, svitky, úzké pásy - ocelové plechy válcované za tepla tenké plechy - tlusté plechy - podlahové vzorované plechy - plechy pro dělení laserem RAEX Laser, RACOLD Laser - betonářská ocel - značky BST 500 S (IVS) dle DIN 488 - značky BST 500 ...

Naše firma, sídlící v obci Dolní Branná, mezi městy Jilemnice a Vrchlabí, se zabývá distribucí, maloobchodním a velkoobchodním prodejem autolaků a příslušenství, průmyslových laků, barev a laků na dřevo, a pro Váš byt nebo dům také barev fasádních a vnitřních a materálů k jejich aplikaci. V neposlední řadě se zabýváme prodejem materiálů ...

Slévárna Meta - odlévání barevných kovů - výroba modelových zařízení - kokilové lití

Výroba vázacích prostředků: - popruhy - ocelová lana - řetězy - zvedací zařízení - příslušenství

Výroba netkaných textilií -oděvní vložky -nánosové oděvní vložky -textilie netkané-pro zdravotnictví -roletovina různobarevná -žehlící plátno -geotextilie -ISO* 9001/2000.

Práce: - izolace všech objektů proti všem tekutým, plynným látkám, vodě, radonu a ropným látkám - izolace stavby, skládky, střechy, terasy, bazény - izolace materiálem FATRAFOL, POLYETHYLENOVÉ FOLIE JUNIFOL, PENEFOL - záruka 10 let. Výroba i na zakázku: - atypické předměty z plastických hmot. Vodoinstalace, topenářství.

Prodej - pneumatiky Lakování osobních, dodávkových a užitkových vozidel Prodej - autolaky - tmely - stříkací přístroje - barvy (průmyslové, interiérové a fasádní) Povrchové úpravy mokrým lakováním, vodou a ředidlem ředitelnými barvami

Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pořez kulatiny. Výroba pilařská a impregnace dřeva.

Výroba a dodávka - tepelná energie

Firma Ing. Jiří Vidasov - uhelné sklady: - se specializuje na prodej pevných paliv, zejména na prodej uhlí - dále na prodej litinových kotlů na pevná paliva značky Viadrus, prodej sypkých hmot, dopravu pevných paliv a sypkých hmot a v poslední řadě na výkup železného i neželezného šrotu - firma působí v Královehradeckém kraji, mikroregionu ...

Prodej: - umělá hnojiva - uhlí - nafta - renovace dveří - pokládka podlah - nové dveře.

Dřevo zpracování - výroba spárovkových desek - stolové a kuchyňské desky - schodiště

Technické služby - provoz vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřeb - výroba a rozvod tepelné energie - provádění drobných staveb, jejich změn a odstraňování - provádění vodovodních a kanalizačních přípojek - vývoz a likvidace fekálií - zemní, výkopové práce, terénní úpravy - klempířské práce ...

Prodej: - paliva -uhlí, koks -stavební materiál - písky, drtě, štěrky.

Výrobce dřevěných broušených tyčí. - dřevěné tyče o průměru 12-65 mm broušené kulaté v libovolném průměru a délce. - kulatá zábradlová madla s drážkou, plochou ale i atypická madla různých tvarů dle přání zákazníka - lišty jakékoli lišty spíše atypické (podlahové, nábytkové, dveřní a jiné..)