AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
MIDE Ostrava s.r.o. je dodavatelem veškerých dřevomateriálů a příslušenství. Samozřejmostí je individuální přístup a množstevní slevy. Nabízíme také veškeré služby jako například vlastní dopravu, hoblování, poradenství. Jsme partnerem značkového českého výrobce palubek SECA s největšími skladovými zásobami palubek, přes 30000m2 aktuálně skladem v ...

Výroba: -úklidový materiál -plastové výrobky

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Výroba, prodej: -trapézové plechy (tl. 0, 55-0, 80 mm) - povrchová úprava pozic nebo polyester, výška vlny 35 mm s použitím jako střešní krytina -opláštění hal a budov -ploty -ztracené bednění pro betonáž.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - molitany - vatelíny - nitě - plexisklo - plastové desky - fólie - plechy - plachty - hadice - úklidové prostředky.

Činnost: - průmyslové zásobování, dodávka průmyslových surovin: - nátěrové hmoty - práškové barvy - pohonné hmoty - válcované profily - energetické suroviny.

Těžba: - grafit - vápnité dolomity. Výroba: - flotační koncentrát z přírodního grafitu - grafitokoksové plnidlo - vysokoprocentní uhlíkaté materiály na bázi petrolkoksu - mletý hutnický koks - vhořečnatovápenaté hnojivo - drcený vápenitý dolomit.

Služby a dodávky materiálu v oblasti strojírenství. Výroba, dodávka, montáž: - zámečnické a strojírenské prvky (i z nerezové oceli) - OK - haly a průmyslové objekty (včetně opláštění) - OK - dopravní a potrubní mosty, technologická zařízení v průmyslovém odvětví.

Prodej: - otěruvzdorné materiály na karbidové bázi.

Dodávka: - pancéřový plech - speciálně konstruované součásti vozidel pro vojenské použití. - speciálně konstruované součásti koreb pro T-72, BVP apod. - střelecké etalony pro ověřování střel a střeliva.

Tažírny trub. Výroba - hutní materiál: - bezešvé ocelové přesné trubky tažené za studena - ocelové bezešvé navařovací oblouky.

Výroba a dodávka distančních sloupků a pouzder: - mosaz, ocel, nerez ocel, umělá hmota.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy válcované za tepla - profily - jeřábové a důlní kolejnice - ocelové trubky, bloky, sochory - plochá ocel. Dělení materiálu, tvarové vypalování.

Prodej, montáž: - schodiště - modulové, celodřevěné, vřetenové - okna - střešní, plastová, dřevěná, eurookna - dveře.

Pobočka. Velkoobchodní prodej: - autolaky - podkladový materiál.

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovacích systémů. Výroba, dodávka, velkoobchod: -stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) -stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken) -AlfaDEKOR, BetaDEKOR -fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro interiér i exteriér, základní ...

Dodávka - betonové směsi dle požadavků objednatele - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - výrobky z betonu pro dokončovací úpravy – zámková dlažba - stavební dříví. Služby - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - úklidové služby - opláštění budov - rozvody vody a odpadu včetně ÚT - zateplování světlíků a bazénů - ...

Výroba: - nádoby a kontejnery na odpad a nebezpečné látky z plechu a plastu - ocelové sudy - kyslíkové a vzduchové záchranářské přístroje pro hasiče, zdravotnická zařízení, pro vozy první pomoci a veřejná zařízení - propan - butanové spotřebiče pro turistiku a kutily.

Dodavatel levného zemního plynu pro domácnosti a maloodběr (firmy, instituce, úřady).

Zprostředkování obchodu a služeb. Nákup a prodej nemovitostí. Specialista v oblasti olejů a maziv, tribotechniky, zavedení proaktivní a prediktivní údržby. Asistence v zahájení podnikání v SR. Založení společnosti, zajištění sídla společnosti, marketing - reklama a propagace. Související ekonomické služby, účetnictví, daňová evidence, mzdová ...