AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dodávka: - palivové dříví. Údržba zeleně, zahrady. Autodoprava.

Činnost: - energetický managementem - efektivní úspory energií v objektech.

Firma dodává dřevěné konstrukce a střešní krytiny. Výroba dřevěných příhradových vazníků a tesařských krovů. Montáž střešních krytin pro šikmé střechy včetně klempířských prvků. realizace hrubých staveb dřevostaveb.

Firma REENGO a.s. se zabývá řízením a financováním projektů s vysokou přidanou hodnotou a společenským přesahem.

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Pila: - pořez dřeva, dříví. Výroba, prodej: - řezivo, řeziva.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Pokud hledáte spolehlivého dodavatele hutních materiálů, jste na správném místě. HEMAT TRADE OSTRAVA, a.s. je obchodní organizace s více než dvacetiletou tradicí na evropském trhu. Naší hlavní činností je skladování a velkoobchod s hutními výrobky na tuzemském i zahraničním trhu. Nabízíme vám široký sortiment výrobků z produkce polských, ...

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti energetiky a teplárenství? Chcete být součástí sítě firem, univerzit a výzkumných středisek, které spolupracují na inovativních projektech pro budoucnost energetiky? Pak byste měli poznat NÁRODNÍ ENERGETICKÝ KLASTR, z.s. (NEK). NEK je sdružení, které vzniklo v roce 2008 z iniciativy soukromých společností ...

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Válcovna speciálních materiálů. Obchodní činnost a prodej hutního materiálu. Výroba, prodej, oprava, servis: -speciální pásová ocel válcovaná zastudena-ve vlastní výrobě. Poradenství v oblasti realizace a provozování všech typů steel center. Projektová činnost, projekce: -investiční výstavba. Provozovna: -Petřvald u Karviné.

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.

Projektování, projekce: - podpovrchové, důlní díla.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Společnost Idemia Czech s.r.o. se specializují na výrobu a dodávky: platební, čipové, identifikační, věrnostní a telefonní plastové laminované karty

Provoz, údržba, oprava, servis poruch: - vodovodní síť - kanalizační síť

Společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli, jako jsou nerezové plechy, kulatiny, profily, trubky nebo jekly. Firma je součástí společnosti Amari Metals Europe. V současné době jsme se zaměřili také na prodej hliníku - tyčí a svitků.

Společnost DEVIMEX s.r.o. se zabývá velkoobchodem se širokým sortimentem hutních materiálů. Dodáváme hutní materiál, jako je profilová a betonářská ocel, bezešvé trubky, výkovky, válcované plechy a další sortiment. Provádíme výzkum, vývoj, realizaci dodávek pro hutní a strojírenský průmysl. Naše produkty jsou určeny pro průmysl stavební, ...

Prodej barvy, laky: - malířské, - textilní, - na dřevo, - na kov, - štětce, - beton.

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - nářadí, nástroje - průmyslové čistící prostředky - těsnění, tmely, lepidla - ložiska, gufera, řemeny - spojovací materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - Flore chemie: - technická chemie - náhrady: - nebezpečná rozpouštědla, kyseliny, maziva - plně syntetická, minerální - speciální prostředky: - uvolňovače, ochranné a konzervační prostředky - Weidner: - vysokotlaké myčky - 100 až 400 atm: - s ohřevem i bez ...

Nákup a prodej hutního materiálu: - hutní materiál - ocelové plechy - plechy pro ocelové konstrukce - plechy na mostní konstrukce - plechy z konstrukčních ocelí - plechy z ocelí pro tlakové nádoby - kotlové plechy - plechy pro svařování rour - výpalky. Sklad: Ruská 83, 706 02 Ostrava-Vítkovice tel. 595954689 e-mail ...

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty -akrylátové-vodou ředitelné: -dřevo -kov -fasády -tmely, lepidla, PU pěny -spotřebitelská chemie -postřiky -malířské přípravky -ochranné nástřiky-autokarosérie -míchání, tónování -plnění. autolaky-spreje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tuhé palivo: - černé uhlí - koks - hnědé uhlí, hnědouhelné brikety.