AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli, jako jsou nerezové plechy, kulatiny, profily, trubky nebo jekly. Firma je součástí společnosti Amari Metals Europe. V současné době jsme se zaměřili také na prodej hliníku - tyčí a svitků.

Společnost DEVIMEX s.r.o. se zabývá velkoobchodem se širokým sortimentem hutních materiálů. Dodáváme hutní materiál, jako je profilová a betonářská ocel, bezešvé trubky, výkovky, válcované plechy a další sortiment. Provádíme výzkum, vývoj, realizaci dodávek pro hutní a strojírenský průmysl. Naše produkty jsou určeny pro průmysl stavební, ...

Prodej barvy, laky: - malířské, - textilní, - na dřevo, - na kov, - štětce, - beton.

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - nářadí, nástroje - průmyslové čistící prostředky - těsnění, tmely, lepidla - ložiska, gufera, řemeny - spojovací materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - Flore chemie: - technická chemie - náhrady: - nebezpečná rozpouštědla, kyseliny, maziva - plně syntetická, minerální - speciální prostředky: - uvolňovače, ochranné a konzervační prostředky - Weidner: - vysokotlaké myčky - 100 až 400 atm: - s ohřevem i bez ...

Nákup a prodej hutního materiálu: - hutní materiál - ocelové plechy - plechy pro ocelové konstrukce - plechy na mostní konstrukce - plechy z konstrukčních ocelí - plechy z ocelí pro tlakové nádoby - kotlové plechy - plechy pro svařování rour - výpalky. Sklad: Ruská 83, 706 02 Ostrava-Vítkovice tel. 595954689 e-mail ...

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty -akrylátové-vodou ředitelné: -dřevo -kov -fasády -tmely, lepidla, PU pěny -spotřebitelská chemie -postřiky -malířské přípravky -ochranné nástřiky-autokarosérie -míchání, tónování -plnění. autolaky-spreje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tuhé palivo: - černé uhlí - koks - hnědé uhlí, hnědouhelné brikety.

Palivové dřevo - výroba a prodej. Palivové dřevo prodáváme celoročně. Nabízí tvrdé palivové dřevo, měkké palivové dřevo a břízu. Palivové dřevo dodáváme v regionech Ostrava, Havířov, Orlová, Bohumín, Hlučín, Rychvald, Petřvald, Paskov, Krmelín, Bílovec, Hlučín a okolí.

Působení ve slévárenském a ocelárenském průmyslu. Pronájem atraktivních obchodních a kancelářských prostor ve vlastních nemovitostech. Sídlo společnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava - Mariánské Hory.

Prodej, velkoobchod, maloobchod - sortiment: - svařované armovací sítě - betonářská ocel - vázací drát - žebérkové a lisované pletivo - ohýbaná výztuž - třmínky - distanční prvky - plotové prvky - hutní materiál - plechy a drátky do betonu.

Prodej, dodávka: -výrobky z wolframu, molybdenu, hliníku, chromu a dalších neželezných kovů. Napařovací materiály. Naprašovací targety. Žárové nástřiky. Syntetické diamanty.

Společnost CE Power Industries a.s. je holding, který se specializuje na recyklaci surovin, energetice a v oblasti FMCG – Potraviny a drogerie.

Pokládání - podlahové krytiny - koberce - korku - PVC

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály: - ocelová dna - klenutá dna - lisovaná dna - trubkové oblouky, T-kusy, redukce, příruby.

Společnost OPTIMA DIAMANT, spol. s r.o. se zabývá výrobou šperků s diamanty a také jejich broušením.

Distribuce: -průmyslové chemikálie a chemické speciality v České Republice a na Slovensku, které jsou třeba: -při výrobě chemikálií -při výrobě barev a laků -při výrobě čistících prostředků a spotřební chemie -při výrobě papíru a celulózy -pro účely úpravy pitné, užitkové a odpadní vody -pro povrchové úpravy kovů -pro ...

Pobočka. Dodávka, prodej: - ocelové konstrukce - střešní a fasádní systémy - kabiny a vozíky pro lesnictví - převodovky pro větrné turbíny - konstrukce pro ropné plošiny - hutní materiál.

Havránek Ostrava zajišťuje - palivové dřevo - údržbu zahrady - autodopravu.

Prodej - chemie Prodej - osvětlení Prodej - kuřácké potřeby E-shop - hnojiva - chemie - kuřácké potřeby - osvětlení - semena - ventilace - váhy - zvlhčovačky Prodej - váhy Prodej - ventilace - zvlhčovačky Prodej - hnojiva Prodej - semena

Dodávka, velkoobchod: - ocel - konstrukční ocel.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku Masérské, rekondiční a regenerační služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních ...

Návrh, instalace a servis - potrubní pošta Měření a regulace - technické zařízení budov vytápění Návrh, instalace - technické zařízení budov (vytápění) Servis - technické zařízení budov (vytápění) Realitní kancelář Realitní kancelář

Velkoobchodní prodej, distribuce: - drogerie - kosmetika - barvy - laky - čistící prostředky - ochranné pomůcky.

Stolařství. Stolařské práce. Výroba, zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - sklápěcí postele - kancelářský nábytek - schody, schodiště - obklady - dveře - použití materiálu: masív, dřevotříska. Doprava : - přeprava zboží do 3, 5 t po celé ČR