AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Provozovna. Prodej: - řezivo - palivové dřevo. Sídlo firmy: - Lipka 78, Ostrava - Hošťálkovice

Zpracování: - termoplasty - termosety. Oplášťování: - kovové součásti. Montáže podskupin. Strojní vybavení: - zpracování termoplastů - zpracování termosetů. Výroba lisovacích a vstřikovacích nástrojů.

Systémy s čárovými kódy, tiskárny, snímače, etikety, termo-transfer pásky. Výroba: - plastové identifikační karty s offsetovým nebo termotransferovým tiskem - držáky karet - bezdrátové zabezpečovací systémy - plastové karty.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - barvy - nátěrové hmoty - ředidla - laky Výrobky: - syntetické barvy na železo a kov - syntetické barvy antikorozní - syntetická barva jednovrstvá - antikorozní rychleschnoucí barvy - základové a podkladové barvy - lazury na dřevo - silnovrstvé, slabovrstvé - impregnace, napouštědla, lepidla - ...

Výroba: -dřevěná lištová dvířka-skříně, spíže, kuchyňské linky.

Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství Výroba elektřiny

Realizace zahrad. Prodej palivového dřevo.

Sběr, odvoz, recyklace: - plastový, papírový odpad. Drcení plastu. Lisování papíru, plastu, LDPE fólie. Prodej: - granulát - regranulát - drti. Provozovna: - Ostrava, Martinovská 3168/48

Stavební práce: - průmyslové tepelné izolace - zateplování - opláštění budov - izolace střech - klempířské práce. Prodej: - izolační a hutní materiál.

Společnost JELO AKŠILE s.r.o. prodává palivové dříví, provádí výškové kácení, ořez stromů a další lesnickou činnost.

Společnost KOGENERACE s.r.o. se zabývá komplexním řešení v oboru energetiky - zlepšení provozních a ekonomických činností pro úspory energií.

Dodávka a prodej technických plynů pro svařování, strojírenství a gastronomii.

Prodej stavební materiál. Technické izolace: -izolace potrubí, vzduchovodů, zásobníků, kouřovodů, elektrárenských komponent. Sortiment: -střešní krytina -střešní okna -zdící materiál -sádrokarton -okapy -hutní materiál. Izolace od A do Z.

Výroba, prodej: -odlitky ze šedé litiny -odlitky z litiny tvárné -zakázková výroba modelových zařízení.

Výroba: - lamelové clony - svařovací zástěny. Prodej: - měkčeného PVC.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Společnost GURYSTEEL s.r.o. zprostředkovává prodej širokého sortimentu hutních materiálů - ocelové plechy, pozinkované plechy, válcované nosiče a ostatní profilový materiál.

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Služby společnosti ENERGO-STEEL spol. s r.o.: - vypracování energetického auditu - vypracování průkazů energetické náročnosti budov - zpracování projektové dokumentace - poradenské informační středisko (PIS) pro dotaci "panel" - poradenské energetické středisko EKIS MPO - energetické štítky budov.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál: - ocelové plechy - ocelové profily - ocelové palety.

Správa nemovitostí. Metalurgie: - zastoupení slévárenské a kovárenské produkce. Strojírenství: - subdodávky pro lesnický, automobilový a zemědělský průmysl.

Náše firma se zabývá prodejem truhlářských potřeb. Pro naše klienty jsme schopni zajistit, ABS hrany ke všem plošným materiálům dostupných v České Republice. V nabídce máme i veškerá lepidla potřebná pro výrobu i montáž nábytku, od disperze, přes chemoprén ve spreji, až po konstrukční montážní lepidla. Výrobcům nábytku z dřevotřísky můžeme ...

Projekční kancelář Dotační servis NZÚ Inspektor nemovitostí Energetické poradenství

Výstavba, montáž, rekonstrukce, opravy, odstraňování poruch a havárií: - vodovody a kanalizace, vodovodní a kanalizační řady, přípojky. Vodařské a instalatérské práce. Zemní práce. Řezání vozovek a betonových ploch Jádrové vrtání železobetonových konstrukcí do DN350, provádění navrtávek pod tlakem na vodovodní řady do DN100.