AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Průmyslová chemie pro technologie, opravy a udržování: - odmašťování a čištění - mazání - lepidla.

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.

Prodej, rozvoz: - palivové dřevo, dříví - EKObrikety.

Výroba, prodej: - pořez dřeva - listnaté řezivo - stavební řezivo - nábytkové přířezy

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Energetický poradce u české a.s., která se zabývá energetickým poradenství - optimalizace energetických potřeb pro firmy a domácnosti - projekt Modrozelená úsporám - energetický audit - projekty pro úsporu spotřeby plynu, el. energie, vody, osvětlení, chlazení, energetické štítky, kotlíkové dotace - dotace (dešťovka) pro SBD, SVJ a ...

Nákup lesních pozemků prodej sazenic lesních dřevin - DUB, TOPOL Prodej kulatiny: -smrk, borovice, modřín, dub, buk, topol, bříza, jasan, lípa

Výroba a prodej PVC závěsů: - PVC závěsy - průmyslové závěsy - PVC pruhové závěsy - předělení prostoru - výkyvné dveře - svařovací závěs - svařovací zástěny - svařovací box - polykarbonát. Výroba lesních strojů: - odvětvovací stroje - lanové systémy.

Kovošrot, výkup a zpracování kovového odpadu: - železné i neželezné kovy - výkup od občanů i firem - likvidace technologických celků - odvoz vlastními vozidly. - ekologická likvidace aut. Prodej paliv: - hnědé uhlí (Most, Bílina) - palivové dříví.

Hospodaření s lesním majetkem města Olomouce. Činnost: -výsadba lesních sazenic, jejich ošetřování, oplocování a nátěry před zvěří -provádění prořezávek a probírek -ochrana lesa před hmyzími škůdci -likvidace živelných kalamit -těžba, přibližování a přeprava dřeva -úklid klestu po těžbě dřeva -údržba a opravy lesních ...

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Energetické poradenství Elektronické aukce Výběrová řízení na dodavatele energií

Prodej: - stavebniny, stavební materiál, řezivo, železo, písek, štěrk, řemeslnické potřeby, nářadí, barvy, spojovací materiál, elektromateriál, žebříky, brikety. Půjčovna nářadí, lešení. Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu. Doprava.

Energetický audit, posudek, průkaz, štítek Znalecký posudek - ocenění nemovitostí Posouzení a příčiny vad staveb Projekční činnost v oblasti pozemních staveb

Prodej: - hutní materiál - plechy za studena i za tepla válcované (běžné obchodní formáty i nástřihy - specifické rozměry) - svařované profily, jekly a trubky, konstrukční (dle EN 10219) a kalibrované dle EN 10305-3(5) - otevřené válcované profily

Prodej stavebních materiálů: - KNAUF - RIGIPS - FERMACELL - JUB - KRONOSPAN OSB - PARABIT KVK - NORGIPS - ISOVER - KNAUF INSULATION - WEBER TERRANOVA - ROCKWOOL - AMF THERMATEX - CEMIX - JUTA - CIKO - YTONG - POROBETON - PORFIX - DEN BRAVEN - LEAR - RAPI TEC - PRESBETON - PREMAC - HELUZ - ...

Prodej: - antikorozní - průmyslová - stavební nátěrová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, prodej: - čedičové a keramické textilie - izolační a filtrační materiály.