AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Provozování vodovodu a kanalizace

Prodej: - ložiska - gufera - kloubové hlavy - valivá vedení přímočará - příslušenství k montáži a demontáži ložisek, kuličky, válečky, jehly - klínové řemeny - pojezdová kola.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výroba tepla. Rozvod tepla. Výroba elektřiny. Poradenství v energetice. Poradenství v oblasti obchodu, průmyslu a investic.

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.

Slévárna. Výroba: - odlitky přesného lití - odlitky do 5kg - barevné kovy - formy.

Výroba: - pilařská výroba - dřevěné výrobky.

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotelny na klíč -teplovodní a horkovodní předávací stanice -venkovní, vnitřní rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizace -půdní a střešních nástavby, stavba bytů, průmyslových staveb -slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace -měřící a regulační technika tepla, teplé vody, regulačních stanic ...

Výroba, dodávky: - lité kompozitní prvky - kompozitní podlahové systémy - kompozitní tažené (pultrudované) profily. Použití: - strojírenství - doly - chemický průmysl, petrochemie - ekologie - elektrárny - papírny - plošiny - bazény - zemědělství - čističky - pivovary - galvanovny - požární technika - lodní ...

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.

Služby: - autodoprava - nákladní tuzemská doprava - spedice - přeprava materiálu Prodej: - štěrk - písek - kačírek.

Prodej paliva: - uhlí - koks - pevná paliva - černé, hnědé uhlí - dřevěné, uhelné brikety - palivové dříví na zátop. Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva - skládání uhlí pásem až do sklepa.

Poradenství v oblasti energií. Poradenství v nákupu se slevou.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.

Výroba, dodávka: -montované rodinné domy -půdní vestavby -dřevěné střešní konstrukce -chaty, rekreační chatky, dřevostavby -dětská hřiště -celodřevěné interiérové schodiště -nábytek z lamina -Eurookna a balkonové dveře EURO. Nákup, prodej: -kulatina -řezivo-stolařské, stavební. Sušení řeziva Autodoprava

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Výroba, distribuce: - okna: - hliníková, plastová, dřevěná garážová vrata a ploty Prodej: - vstupní a interiérové dveře - venkovní rolety - parapety. Prodej ekopaliv: - dřevěné brikety - peletky - palivové dříví - dřevěné uhlí. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na ulici Zemědělská 3 v Šumperku.

Výroba a prodej hydrofobní impregnace na bázi chemické nanotechnologie

Maloobchod: - protipožární nátěry. Služby: - kompletní servis spojený s užitím protipožárních nátěrů.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.