AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Čerpací stanice pohonných hmot. Benzinová čerpací stanice.

Kovovýroba, prodej: - řeznické potřeby (háčky na maso, cenovky, vozíky na přepravu, háky s kladkou) - potřeby na zabíjačku - grilovací potřeby - pojistky hasicích přístrojů

Výroba: - svařované řetězy zkoušené a nezkoušené o průměru 2 mm - 60 mm - vysokopevnostní závěsné řetězy o průměru 5 mm - 36 mm, jakosti 4-10 - vázací řetězy a příslušenství (háky, oka, zkracovače závěsné hlavy, přechodné články) k nim v jakosti 2-10 - sněhové řetězy na osobní, dodávkové, nákladní auta, off roady, ...

Velkoobchod: -hutní materiál -profilovaná ocel, tyče válcované za tepla, za studena, tyče tvarového průřezu, tenkostěnné profily otevřené, dráty, tyče a sítě pro výstuž do betonu, nerezová betonářská ocel -ploché výrobky-plechy ocelové, široká ocel válcovaná za tepla, pásová ocel, plechy tvarované, plechy děrované, ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Prodej: - palubky, lišty - palubky - OSB desky - hranoly, hoblované desky - hračky ze dřeva.

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Prodej: - čistící textil - čistící hadry pro strojírenství a opravárenství pouze čistý savý textil. Nabízíme cistici textil, cistici textilie, prodej cisticiho textilu, čistící hadry, savé hadry, čistící textilie pro strojírenství, textil na cisteni, prodej textilu na cisteni strojů a zařízení Cistici textil se zabyva prodejem textilu na ...

Půjčovna stavební mechanizace, půjčovna nářadí, pronájem strojů, zemní práce, výkopové práce, prodej štěrků, prodej písků, autodoprava.

Dřevovýroba: - lišty, hranoly, desky.

Pila. Zpracování kulatiny. Zhotovení veškerého stavebního řeziva. Výroba a prodej: - přířezy na spárovku - palivové dřevo - piliny - sušení řeziva.

Výroba: - pilařská - řezivo, pořez kulatiny - pilařské výrobky: - stavební (střešní latě, stavební prkna, hranoly) - stolařské (fošny, prkna) Zpracování, impregnace dřeva.

Štěrkopískovna Těžba, prodej: - drobné a hrubé těžené kamenivo - štěrkopísek - plážový písek - okrasné valouny - zahradní kámen.

Prodej: - tahokov - kovová mřížovina vyráběná střižením a následným tažením plechu. Produkty: - zábradlí, ploty a brány - dekorativní tahokov - větrací mřížky - schodiště.

Výroba, export, prodej: - líh - medicinální líh - denaturovaný líh - kysličník uhličitý - technický líh - úkap, dokap 94% - přiboudlina - obilný líh - melasové výpalky.

Montáž, rekonstrukce, revize a plynofikace: - kotelny montáž - domovní a průmyslové plynovodyrevize - tlakové nádoby Montáž: - ekvitermní regulace Plynoinstalační práce Montáž: - zařízení pro solární ohřev - tepelná čerpadla Topenářské práce Montáž: - podlahová vytápění Zednické práce Realizace: - ...

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.