AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Zpracování a ekologická likvidace odpadů. Nákup a prodej chemických látek.

Dodávka, prodej, poradenství, servis: - laboratorní přístroje a příslušenství - vše pro laboratoře - vybavení laboratoří - specializace na chromatografii.

Obchodní činnost: -export, import farmaceutické přípravky a léky -poloprodukty pro potrávinářský, chemický a farmaceutický průmysl.

Obchod s minerálními kameny, vltavíny.

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Výroba a prodej průmyslové chemie /spreje. Produkty pro údržbu a opravárenství. Speciální průmyslové a úklidové čistící práce. Výrobky pro motorkáře.

Služby: - lesnická činnost - silniční nákladní motorová doprava - pilařská výroba - pěstitelská pálenice

Účelová zeleň: - zahradní realizace - údržba trávníků a zahrad. Lesní školka. Maloobchod, prodej: - zahradní výpěstky, květiny, ovocné stromy a keře. Provoz: - Zámecká oranžérie. Pískovna: - Pos Baštou 342, Bludov - těžba - písek.

Pilařská výroba, výroba palet, výroba dřevěných obalů, výroba atypických palet

Provozujeme kamenolom a dobýváme a zpracováváme přírodní kamen - ŽULU - vyrábíme: kostky, krajníky, haklíky, kopáky, stavební kámen, kamenné bloky - vyrábíme štěrky a kamenné drtě - řežeme žulu a dodáváme krajníky, dlaždice, obrubníky, schody a parapety

-Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod Slévárenství, modelářství

Pilařská výroba: -řezivo. -palubky. -palivové dřevo.

Výroba: -formy pro odlévání kovů, plastů. -modelová zařízení.

Obalovna. Výroba asfaltových směsí. Recyklace asfaltových a betonových konstrukcí.

Dodávka, prodej: - stavebniny - stavební materiál - písek - štěrk - drť - tmely a omítky. Stavební činnost.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -malířské potřeby -dřevěné uhlí.