AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej: -hutní materiály -uzavřené čtyřhranné ocelové profily -praporkové profily -trubky -válcovaná tyčová ocel -tažená tyčová ocel -nerezové materály -ocelový profilový systém JANSEN.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - opracování řeziva - výroba obalů - dřevěné výrobky pro dům a zahradu Nákup, prodej: - řezivo a kulatina.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci se zaměřuje na oblast asfaltových technologií a speciálních prací. Provádí pokládku asfaltových směsí, frézování a recyklaci komunikací, zlepšování zemin a montáž silničních svodidel a hydroosev.

Beneš - výroba a zpracování plastů Výroba, zpracování: - plasty - sáčky - fólie - odpadkové pytle - přířezy s HDPE.

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

EUROMONT OCEL s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou a montáží stavebních betonových výztuží. Tyto výztuže slouží k zvýšení pevnosti a odolnosti betonových konstrukcí, které jsou namáhány v tahu, ohybu nebo teplotními změnami. EUROMONT OCEL s.r.o. dodává výztuže z ocelových tyčí nebo sítí různých průměrů a délek, které jsou upravovány ...

Služby: Výkup a zpracování kovového odpadu: - výkup nového výrobního kovového odpadu od průmyslových podniků - výkup ocelového šrotu a neželezných kovů - zpracování kovového odpadu dle požadavku zákazníka - zajištění přistavení kontejnerů do areálu zákazníka včetně odvozu/výměny kontejnerů dle potřeby zákazníka - zajištění ...

Prodej hutního materiálu, nerez ocelí. Cnc zpracování plechů.

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

Společnost VALLATE energy s.r.o. se sídlem v Olomouci se zabývá zpracováním a prodejem dřeva. Naše výrobní provozovna sídlí v Lomnici u Rýmařova. Součástí naší nabídky pro malo i velkoodběratele je měkké i tvrdé dřevo, které dále zpracováváme. Nabízíme - dřevotřísku, OSB, MFP panely a MDF, konstrukční hranoly KVH, BSH, dále kulatinu a také ...

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Vlastimil Ambroz zajišťuje pilařskou výrobu.

Společnost RONATECH, s.r.o. zajišťuje výrobu granulátů a plastové drtě, výkup plastů z průmyslového odpadu.

Pila, výroba, prodej: - stolařské stavební řezivo - vazby střech na zakázku - dřevo na krovy, schodiště a pergoly - palivové dřevo.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba z plastů, realizace prodejen na klíč.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Společnost Dodee s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů, a pomůcky pro podporu prodeje

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.