AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodovody a kanalizace. Vodárenské služby. Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva.

Hledáte instalatéra, topenáře v okolí Stříbra? Praskly Vám trubky, nebo Vás zlobí topení? Obraťte se na nás. Nabízíme rychlé a kvalitní instalatérské a topenářské práce všeho druhu. Potřebujete instalační materiál, sanitární techniku, sháníte kotel? To vše a daleko více najdete u nás. Nabízíme prodej instalačního materiálu. Provádíme ...

Nabízíme výrobky z kamene, kuchyňské pracovní desky, bary, stoly, pulty, schody, koupelnové mramorové desky, krby, mramorové a žulové parapety a dlažby, štípané obklady z kamene. Dále pak pomníky, rekonstrukce a opravy pomníků.

-Výroba dřevěných briket

Výroba elektrické energie, provozování fotovoltaické elektrárny.

Dodavatel elektřiny a zemního plynu pro domácnosti, firmy a velkoodběratele

Dodávky, prodej, poradenství, servis: -chemické prostředky pro průmysl -katodické nástřiky -antikorozní ochrana -maziva, separátory, pasty -odmašťovací, čistící, desinfekční produkty -lepidla, tmely -hygienické potřeby -čištění výměníků a chlazení.

Strojírenství-přesné obrábění: -obrábění kovových rotačních součástek z odlitků, výkovků a dílů vyrobených práškovou metalurgií-automobilový průmysl -obrábění malých, středních, velkých serií od průměru 20 mm do průměru 300 mm -obrábění na strojích EMAG, INDEX, GILDEMEISTER -obráběcí centra CHIRON, FANUC -certifikace ISO ...

Nabídka služeb: -míchání fasádních a interiérových barev dle vzorníků -míchání ušlechtilých omítek dle vzorníku -rozvoz zboží na objednávku -realizace nátěrů fasád i interiérových -realizace zateplovacích systémů -protipožární nástřiky -sanace vlhkého zdiva -sanace popraskaných fasád -stavební práce -technické výpočty ...

Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Pila. Dřevovýroba: -latě -prkna -hranoly -fošny -výroba konstrukčního řeziva -impregnace -dřevěné obaly.

Velkosklad: - podlahové krytiny ( koberce, PVC, stavební chemie ) Pokládka: - podlahové krytiny ( koberce, PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Prodej: - stavební chemie ( pro pokládku koberců a PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Profesionální služby: - architektům, projektantům, stavitelům - podpora od ...

Výroba a montáž dveří. Velkoobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Služby: -kompletní podlahářské práce -montáž dveří.

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení -domovní a průmyslové elektroinstalace. Oprava, prodej: -transformátory. Ocelové příhradové stožáry pro nergetiku a konstrukce.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Výroba prefabrikátů a kamenolomy. Pozemní a podzemní stavitelství: -výstavba mostů silničních, železničních -výstavba komunikací -podkládka živičných vrstev vozovek -výstavba kanalizací a čistíren odpadních vod.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.