AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Služby - poradenství v oblasti komplexního energetického managementu.

Služby: -dodávka a montáž dřevěných teras, parket a podlah -tesařské a podlahářské práce

Distribuce průmyslových lepidel FOLLMANN, COLLANO, HENKEL. Prodej a servis aplikačních systémů pro tavné lepení. Prodej a servis stříkacích zařízení ECCO Finishing pro nanášení barev, laků, vosků, smaltu, glazury, ...

Palivové dřevo. Služby: - zpracování palivového dříví (měkké i tvrdé dříví různých velikostí) - prodej dřeva - rozvoz dřeva na topení. Palivové dříví rozvážíme zdarma zejména po Praze, středních a severozápadních Čechách!

AB Parket Prodej, montáž: - dřevěné, laminátové, plovoucí podlahy - vlysové parkety Prodej: - laky, tmely, lepidla Půjčovna: - brusky na parkety. Poradenská služba.

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikací -příprava a evidence smluv -docházkové a knihovní aplikace

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Distribuce: -výrobky pro průmyslové čištění, údržbu: -neutralizace pachů. -odmašťování. -mazací prostředky. -přípravky pro čištění elektrických zařízení. -pracovní rukavice.

Distribuce, prodej: - čističe a odmašťovače - lepidla a těsnící tmely - mazadla - lepicí pásky - péče o povrchy a jejich ochrana - aditiva

Práce: -restaurování -pasířství -umělecká slévárna

Nabízí výrobky firmy DICO Drážďany: - protipožární nátěry a nástřiky na kabely hmotou DICO na kabely dle IEC - systémy INTUMEX, tj. protipožární utěsnění kabelových prostupů, prostupů kovových a plastových trub a stavebních spár - měkké ucpávky pro kabelové prostupy - protipožární rohože - další výrobky z oblasti požární ochrany, bohaté ...

Výroba a prodej plastového substrátu pro mnohostranné využití ve výrobě umělých hmot.

Prodej, výstavba a servis: - řetězy svařované, ozdobné - lanové napínače a svorky - široký sortiment karabin - S - háky - třmeny (šekly) - ocelová lana - provazy - průmyslové řetězy - příslušenství k řetězům - lanové očnice - rapid články - WI-FI - optické a metalické sítě - datové sítě - optické sítě - ...

Povrchové úpravy, prodej a servis: - stříkací techniky - lakovací techniky.

Výroba a dodávky technických výlisků z umělých hmot.

Vstřikování plastů, 3D tisk a výroba plastových součástek, dílů i komponent.

Zajišťujeme poradenskou činnost v oboru polymerních materiálů, školení v oblasti vstřikování plastů, konstrukci vstřikovacích forem a servisní činnost.

Výroba speciálních ocelových a nerezových profilů a trubek - obchodní zastoupení

Poskytujeme zahradnické služby. Zajišťujeme návrhy, realizace a údržby zahrady. Provádíme realizace, údržbu firemní a veřejné zeleně. Dodáváme závlahové systémy, trávníkové koberce, arboristické práce, štípané palivové dřevo a mulčovací kůru.

Společnost s distribucí ropných produktů.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Prodej - fasádní systémy z hliníku Vývoj a výroba - fasádní systémy z hliníku Prodej - střešní systémy z hliníku Vývoj, výroba - střešní systémy z hliníku.

Prodej komponentů pro tiskařské práce. Máme pro Vás připraveny: - ofsetové barvy, desky a gumy. - lepidla a chemie - odrezovač Rapidex - plotrový papír - grafické filmy - tiskové laky a pudry. Internetový obchod.