AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dovoz: posypová sůl, vakuová sůl, chlorid vápenatý, chlorid hořečnatý, Ekogrit, Silpo 8 a další posypové materiály pro údržbu komunikací, cest, parkovišť a chodníků.

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

Mezi hlavní aktivity společnosti VIKO patří: - dovoz a vývoz dopravních prostředků (autobusy, trolejbusy) a náhradních dílů k nim. Dovážíme a vyvážíme: -paliva -ropné produkty -chemikálie

Prodej radioaktivního a neradioaktivního materiálu a zařízení

Velkoobchod, maloobchod, e-shop doplňků pro vozidla: - výrobky na bázi nanotechnologií pro ochranu a údržbu různých povrchů - nanopřípravky, laky, čistící prostředky pro domácnost - autokosmetika - impregnace na dřevo, zdivo, kámen, sklo

Zpracování odpadů, sběrný dvůr - překladiště odpadů - úklid černých skádek - kontejnerová nákladní doprava. Prodej a odvoz písku a štěrku.

TERMONTA PRAHA a.s. je dceřinou společností Pražské teplárenské a.s..

Druchema je družstvo pro chemickou výrobu a služby, které patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas.

Výroba nábytku: -ložnice -vestavěné skříně -nábytkové sestavy -stoly -schodiště v kombinacích kovu, dřeva, kamene a skla -obklady -podhledy -plovoucí podlahy -bytové doplňky - eurokna, dveře, portály, výkladce, parapety. Výroba a montáž kuchyní a kuchyňského nábytku, včetně dodávky spotřebičů AEG.

Dodávka - průmyslové chemikálie pro povrchové úpravy kovových povrchů Výroba - průmyslové chemikálie pro povrchové úpravy

Prodejna s materiály pro truhláře. Prodej: - řezivo - truhlářský materiál.

Card Centrum a.s. zajišťuje výrobu a dodávky všech typů plastových a papírových karet pro použití v různých typech aplikací. Zejména pak magnetické karty, bezkontaktní karty, předplacené dobíjecí kupóny, balení karet, embossing, termopotisk, tisk čárových kódů, kódování magnetických pásek, stírací pole, podpisové pole apod.

Výrobce a dodavatel laboratorních, speciálních, farmaceutických a technických chemikálií. Charakteristickým rysem výrobků firmy PENTA je jejich standardní kvalita a tím pádem i jejich spolehlivost. Tím je firma známa nejen zákazníkům v České republice, ale i renomovaným zahraničním firmám. Firma dodává na trh cca 8500 vysoce sofistikovaných ...

Výroba, prodej: - stavební chemie - materiály pro opravy betonových konstrukcí - tmely a těsnící hmoty - ochranné nátěry - podlahové povrchy.

Dodávka elektrické energie, zemního plynu, vody a tepla. Revize a montáž technických zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - vruty, šrouby i podložky - individuální zakázky