AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výrobce dřevěných okenních a dveřních patentovaných systémů a lepených lamelových hranolů.

Společnost FB SERVICES se zabývá poradenstvím a prodejem elektrické energie a plynu. Služby: - garantujeme nejlevnější ceny plynu a elektřiny na trhu - působíme po celé ČR - vyřídíme za Vás veškeré formality - nabízíme společnou fakturaci za plyn a elektřinu.

Výroba stavebního a truhlářského řeziva, zpracování listnaté i jehličnaté kulatiny.

Společnost SunTanzer s.r.o. nabízí zákazníkům inovativní řešení v oblasti energetiky s využitím solární technologie a fotovoltaických systémů na výrobu elektřiny.

Ing. Zdeněk Karban je firma zabývající se prodejem stavebního řeziva, prodej střešních latí, fošen, prken a hranolů. Prodej obkladových i podlahových palubek. Řezivo, dřevo a palubky je možné impregnovat proti různým druhům plísní, proti dřevomorce a dalším škůdcům. Kvalitní dřevo a řezivo najdete zde na našich stránkách. Řezivo dodáme ...

Nabízíme: -montované domky -vodo-topo-plyn aj. E-shop: sortiment pro: -instalatéry -zámečníky -zedníky aj.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Reklamní činnost a marketing -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny

Značková stavební chemie: MAPEI, Schönox, Sika, Schomburg Excel-Mix, Weber Schlüter Systems a další. Nářadí a vybavení pro obkladače, stavaře a podlaháře. Lišty a profily - ukončovací, dilatační, přechodové, dekorační... Dodáváme kompletní systémy např. pro: - balkóny a terasy - koupelny - bazény - podlahy - ...

Export, bezešvé a svařované ocelové trubky .

Prodej - prvky z umělého pískovce ploty, podezdívky, opěrné zdi, balustrády, obklady, dlažby, cesty, schody, doplňky pro ploty, interiéry, zahrady a parky, zahradní krby, zahradní nábytek, udírny, schránky Výroba - umělý pískovec umělý kámen - prvky z umělého pískovce (zahradní krby, udírny, schránky) - prvky z umělého pískovce ...

Těžba břidlice nejmodernějšími technologiemi včetně jejího zpracování a dodání v celé čr i v zahraničí.

Služby: - výroba barev a laků - celosvětově známý výrobce vysoce kvalitních materiálů pro povrchové úpravy..

Společnost Timbeum a.s. prodává velkoplošné dřevěné materiály.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Divize těžba kamene štěrkopísku. Výroba a prodej pro stavebnictví: -drcený kámen do betonu a silničních staveb -štěrkopísek do betonu a pro silniční stavby -štěrkopísek a drcené kamenivo pro obalované živočišné směsi.

Dřevoráj: - Velkoplošný materiál - Laminované desky - Surové DTD - Překližky - Sololit - Lakolit - Hobra - Laťovky - OSB desky .

Prodej systémů stavebních materiálů, včetně nezbytných doplňků a příslušenství: - hydroizolační asfaltové pásy, PVC a TPO fólie - tepelné izolace - polystyren a minerální vata - vícestěnné prosvětlovací polykarbonátové desky - sendvičové panely - trapézové plechy - kotevní, upevňovací a těsnící prvky - další materiály a ...

Prodej podpalovačů dřevěného uhlí pro zahradní grily

Specializujeme se na míchání průmyslových automobilových barev a sprejů na zakázku. Dokážeme změřit (Spektrometrem + vzorkovnice) barvu na vzorku nebo autě a namíchat co nejlepší možnou variantu barvy. Dále se zaměřujeme na maloobchodní či velkoobchodní prodej potřeb pro lakýrníky a lakovny, prodej autokosmetiky, fasádních barev atd. V nabídce ...

Naše služby: - export a import hliníku, chemikálií a materiálů pro chemický, plastikářský, farmaceutický, lékařský, gumárenský, obuvnický, papírenský, potravinářský a krmivářský průmysl.

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Distribuce nátěrových hmot a příslušenství. Na dřevo: - barvy vrchní na dřevo - barvy základní na dřevo - laky - lazury - napouštědla, mořidla.

Kompletní sortiment oceli a hutního materiálu.

Firma nabízí zpracování návrhu, projekce a dodávky předávacích a výměníkových stanic a deskových výměníků včetně servisních služeb.

Velkoobchod - hutní materiál z nerezové a ušlechtilé oceli.