AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zabýváme se dovozem dánských designových poštovních schránek MEFA, jedničky na dánském trhu. Hledáme partnery pro navázaní ochodní spolupráce, více informací na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz nebo 235 300 817.

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Výroba - drobné technické výlisky plast Výroba - propagační předměty s rytinou a potiskem

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - polotovary pro finální zhotovení výrobků z křišťálu: - vázy, sklenky - výrobky z křišťálového skla. Poskytování množstevních slev.

Výroba, slévárna: -odlitky ze slitin zinku metodou tlakového lití -formy pro tlakové lití -odlitky technologií vysokotlakého lití Dokončovací operace: -cídění -omílání -obrábění -lakování práškovou barvou RAL -pokovení Konstrukce a výroba forem: -vlastní návrh a konstrukce odlitku, návrh technologie lití -konstrukce ...

Nabízíme našim zákazníkům v České republice prodej: - chemikálií - rozpouštědla a vybrané produkty předních výrobců v tomto odvětví. Naši dobře vyškolení odborníci v servisu Vám rádi poradí na místě a podpoří Vás při aplikaci chemických produktů a při optimalizaci jejich použití.

Zastoupení výrobce rodinných domů HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuální řešení rodinných domů a vil zhotovované nejmodernější technologií na bázi dřeva. Architektonické služby.

FLAME GUARD Praha, s.r.o. je výhradním distributorem protipožárních přípravků holandské firmy FLAME GUARD SALES bv, které nesou společnou ochrannou známku H.C.A.

Výstavba VVTL, VTL, STL, NTL plynovodů a topných systémů. Činnost: Výstavba VVTL a VTL plynovodů a produktovodů - výstavba a napojení plynovodů pomocí navrtávek - výstavba a napojení přeložek plynovodů bez odstávky plynu a bezplamennou technologií.

Společnost P-LAB působí na tuzemském trhu jako distributor laboratorního vybavení již od roku 1991. Svou činnost zaměřuje zejména na dodávky potřeb pro laboratoř, tzn. spotřebního materiálu (laboratorního skla, plastiku a pomůcek), zařízení a pomůcek pro dávkování a filtraci, ochranných pomůcek, drobných laboratorních přístrojů, chemikálií a ...

Zpracování, vstřikování a vyfukování - plastyvýroba - truhlíky - květináče - sázecí kolíky - kelímky a tácky - dózy - krabičky na prsteny, medaile - nože na dopisy - stojánky na tužky Výroba - krabičky na prsteny, medaile Výroba - nože na dopisy - stojánky na ...

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Firma Henkel působí ve třech základních obchodních oblastech: 1.prací a čisticí prostředky 2.kosmetika a lepidla 3.těsnicí hmoty a prostředky pro povrchovou úpravu kovů.

Výroba a prodej korozivzdorných zařízení z termoplastů pro skladování.

Dřevěné smrkové a bukové pelety vysoké kvality

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Stěrkové mramory, omítky, nátěry. Prodej barev, laků a omítek, dobarvovací a dekorační centrum V našem sortimentu naleznete: - fasádní a interiérové barvy - omítky - lazury - emaily - fládrovací soupravy - antické nátěry - benátské štuky - nátěry na podlahy, střechy - zateplovací systém, nářadí apod. - stěrkové hmoty, omítky - ...

Prodej průmyslové chemie, titanová běloba, oxid ceričitý

Unipetrol je vedoucí skupinou v oblasti zpracování ropy a petrochemie v České republice a je jedním z hlavních hráčů ve střední a východní Evropě. V roce 2005 se stal součástí největší rafinérské a petrochemické skupiny ve střední Evropě - PKN Orlen.

Nano ochrana povrchů - originální nano-impregnace pro ochranu téměř jakéhokoli povrchu. Výhradní dovozce původních německých technologií a garant pro střední a východní Evropu.

Dovážíme a prodáváme aktivní uhlí, iontoměniče a průmyslové chemikálie.