AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Nákup a prodej chemických surovin a plastů.

Prodej a míchání autolaků PPG a Lesonal, plnění sprejů.

Výroba bezešvých trubek z nerezavějících, kyselinám a teplu odolávajících ocelí pro všechna průmyslová odvětví.

Naše sužby: -energetické audity, průkazy energetické náročnosti staveb - strategické, rozvojové a koncepční studie - obnovitelné zdroje energie - energetický management a udržitelný rozvoj pro města a regiony.

činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Prodej polotovarů a speciálních tvarových výrobků ze slinutých karbidů.

Prodej - dřevěné hračky - proutěné zboží

Prodáváme palivové dříví a provozujeme výkup železného šrotu a sběrných surovin. Proto zajišťujeme rovněž vyklízecí práce a likvidaci ocelových konstrukcí a rizikové kácení stromů.

Projekce - tepelná technika Prodej a montáž - tepelná technika Servis - tepelná technika

Projektová kancelář PRO ústřední vytápění

Výroba: - keramické kachle - keramická kachle - keramické desky - keramické dílce - výrobky keramické Prodej a stavba: - kachlové krby - kachlová kamna - kachlové sporáky - přímotopy - přímotopná tělesa - krby - krbové vložky

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - lepidla, tmely - ředidla, mazací oleje - zámky, vložky, kování - zahradní program - řemeslnické potřeby - profi a hobby nářadí - ochranné pomůcky - drobné domácí potřeby - brusivo, kotouče, pily - elektrické ruční nářadí.

Personální agentura - kvalifikace pomocné a montážní dělníky, jeřábníky, skladníky, zámečníky, operátory ve výrobě Prodej - hutní materiál ocelové trubky, plechy, výpalky, profilová ocel, tyče, výkovky

Zajišťujeme kompletní služby zákazníkům v dodávce elektřiny a plynu pro všechny typy odběrů.

Sušení a prodej řeziva, zakázkový pořez, palivové dříví, výkup a prodej palet.

Výroba -kusová a maloseriová výroba výlisků -výroba forem na vstřikování (vhodné pro menší počty kusů)

Petronal s.r.o. jako dceřiná společnost firmy MV PLUS s.r.o. provozuje síť čerpacích stanic. Na trhu působíme od roku 2003. Dodáváme kvalitní pohonné hmoty bez meziskladu z českých nebo německých rafinérií. Během našeho působení na trhu nikdy nedošlo k porušení kvality.

Prodej - dárkové tašky, sáčky Import - výroba yutových tašek na víno INDIE - kožená galanterieexport - plasty, papír Prodej - kožená galanterie

Prodej - speciální chemické přípravky pro myčky osobních a nákladních automobilů

Výroba revizních dvířek z nerezu a lakovaného pozinkovaného plechu či větracích mřížek z hliníku se síťkou proti hmyzu v bílé nebo přírodní barvě.

Prodej - barvy - laky Drogerie Prodej - baterie Prodej - žárovky Papírnictví