AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Nabídka služeb v oblasti optimalizace spotřeby energie, zpracování PENB a energetických auditů. Zavádění energetického managementu.

Doprava - písek - štěrk - beton - zemina - vozy FORD TRANZITa LIAZ 150

Zpracování - plexiskloohýbání a tvarování - plasty Design interiérů Samolepící reklama - polepy vozidel, skleněných výloh Výroba - světelná reklama a boxy Frézování 3D písmena - 3D loga - řezaná grafika

Nabízíme nezávislé porovnání cen plynu a elektřiny s možností výběru nejvýhodnější ceny energií a dodavatele. Srovnání cen elektřiny a plynu pomocí online kalkulačky.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy - laky - lepidla - tmely - fasádní systémy - tónování - technická drogerie.

Náš sortiment zahrnuje malířské barvy a další materiál pro malířské práce, včetně nářadí. Nabízíme nátěry a tmely na dřevo, tapety a dekorační prvky. Provádíme tónování a míchaní barev.

Prodej: - organické a anorganické chemikálie, látky a přístroje pro molekulární biologii a genetiku, plastových pomůcek pro laboratoře.

Prodej palivového materiálu.

Výroba - kování Výroba - kování - zámky - dvířka Výroba - zámky

Vše pro dům a zahradu. Železářství: - vruty, šrouby, matice, podložky - hmoždinky, závitové tyče - konzoly, úhelníky - profily z oceli, plastu, hliníku - kované prvky - trezory a peněžní pokladny.

Obchodní společnost která se zabývá importem zemního plynu a obchodem s plynem a elektřinou na území ČR. Nabízíme vzdělávání a konzultační služby v oblasti energetiky.

LIGNA akciová společnost Vývoz - dovoz -výrobky dřevozpracujícího průmyslu -celulózo-papírenského průmyslu. Vývoz a dovoz dřeva, výrobků ze dřeva, celulózy a papíru, některých výrobků z papíru. Netradiční druhy obchodu. Leasing pro dřevozpracující a papírenský průmysl. Dovozem některých druhů spotřebního zboží Prodej: -surové ...

Výhradní zastoupení firmy SHELL. Prodej: - pohonné hmoty - maziva, oleje..

Distribuce a klientský servis průmyslových nátěrových hmot..

Firma Termoregul s.r.o. byla založena v roce 1992 a zabývá se problematikou zásobování teplem a teplou užitkovou vodou z lokálních, místních i centrálních zdrojů.

Nabídka hoblovaného řezaného dřeva s různým průřezem. Dodávky obkladových i podlahových palubek, dřevěných plotů, plotovek a hoblovaných prken.

Výzkum a výroba barev a ochranných nátěrů pro průmysl a stavebnictví.

Výroba, velkoobchod, distribuce: -interierové a fasádní vodou ředitelné akrylátové nátěrové hmoty, barvy. Barvy jsou vyráběny ze zahraničních surovin, vynikají vysokou vydatností, kryvostí, otěruvzdorností, dlouhou

Prodáváme samonivelační stěrky, lepidla a další podlahovou chemii UZIN vč. produktů pro obklady. Nabízíme laky a oleje na dřevěné podlahy PALLMANN. Prodáváme nářadí, brusky, vysavače, přechodové, ukončovací a schodové profily a lišty Roll, Döllken. Dodáváme dřevěné i laminátové podlahy, pvc a linoleum. Dále nabízíme čisticí produkty na ...

Prodáváme střešní prvky z plastů - okapové systémy, větrací mřížky, střešní vpusti, plastové terče pro suché kladení drážky.