AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dodávka - mobilní telefony Dodávka - hardware. Poskytování hlasových a datových služeb. Prodej elektřiny a plynu.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Montáž - kotelny - tepelná zařízení Dodávka - kotle

Obchodní firma dovážející textilní metráž pro výrobce konfekce, pracovních oděvů, batohů, cestovních kabel - ručníky/osušky - ložní prádlo - ochranné pracovní prostředky (pracovní helmy, pracovní rukavice, pracovní obuv, atd.

Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Vývoz farmaceutických a kosmetických substancí, intermediátů a chemických specialit. Lupénka - Psariazol - prodej kosmetiky Vývoj syntéz ve spolupráci s pracovníky vysokoškolských pracovišť.

Specializujeme se na výrobu, velkoobchodní prodej stavebních kovových ukončovacích profilů a lišt. Nabízíme profily z PVC, nerezu a hliníku.

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - topné systémy Projekční kancelář Projekce - vzduchotechnika - klimatizace

Hutnictví železa, a.s. (HŽ) je jedinou ocelářskou asociací sdružující podniky v České republice a na Slovensku. Jejími členy jsou hlavní české a slovenské ocelářské podniky a podniky, jejichž činnost s ocelářstvím bezprostředně souvisí.

Výroba, prodej, montáž. Kovářská výroba, kovovýroba, klempířské práce: - vstupní portály - schodiště - schodiště požární - schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře - kovová okna - portály - přístřešky - markýzy - nerezové schůdky např.do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky - trapézové plechy - zinkované ...

Velkoobchod hutním materiálem - autorizovaný dodavatel střešního systému ROVA. Trapézové plechy.

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Rámování, paspartování. Prodej originálních olejomaleb, reprodukcí, plakátů. Rámovaná zrcadla. Vybavování interiérů obrazovými dekoracemi. Výroba razítek do 24 hod., laserové gravírování.

Hlavním zaměřením činnosti společnosti GAS s.r.o. je zabezpečování výkonu společných činností v plynárenství v oblasti: - techniky - předpisů - vzdělávání - poradenství - informatiky.

Výroba a prodej: - kapalinová chromatografie - chromatografie na tuhé fázi - sorbenty - silikagel a polymerní HEMA - iontová a afinitní chromatografie - analytická a preparativní kolona - vakuový separátor Dorcus - přeplňování.

Nábytek pro domáctnost: - kuchyně, linky, ložnice... Zakázková výroba truhlářská: - vše do interiéru - dřevostavby - dveře - okna - schodiště + zábradlí - nábytek - šatní skříně na míru. Reprezentativní kanceláře na zakázku z přírodního dřeva a masivu. Vybavení hotelů - kompletní včetně kuchyní: např. pro advokátní ...

Firma KASI Bohemia, s.r.o. byla založena v roce 1999 jako samostatná provozovna sítotiskového poradenství a servisu. Z důvodu rozšiřujícího se zájmu o tyto služby a s rozvojem sítotisku i v menších obcích zaujala solidní pozici na českém trhu a stejně jako firma KASI na Slovensku, která úspěšně expandovala v roce 1991 a prosperuje dodnes, ...

Prodej - autokosmetika - barvy - laky - tmely - lepidla - TEPUR a BIOREPEL likvidace plísně ve zdivu, čistící prostředky Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - bižuterie - bižuterních komponentů.

Prodej - produkty určené k likvidaci následků zneužití chemických, biologických a radioaktivncíh látek

Prodej - speciální chemie - farmaceutická chemie Distribuce - farmaceutická chemie

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

Přední světový výrobce speciálních chemikálií pro farmacii, kosmetiku, bytovou chemii, výrobu barev a laků, plastů apod.