AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Obchodní společností působící v oblasti hutních materiálů. Aktivity firmy jsou především zaměřeny na nákup, skladování a prodej ocelí, jejich dělení dle požadavků zákazníka a zajištění dodávek dle dispozic na místo určení. Naše společnost se neustále rozšiřuje a má maximální snahu poskytovat profesionální služby a špičkové produkty. Snažíme se ...

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Energetika, topení - poradenství poradenství - meření a regulace tepla a TUV

Nákup, prodej a dodávky dílů pro automobilový průmysl. Výroba a vývoj vstřikovacích a licích forem. STOMAK Bohemia s.r.o. - člen skupiny dodavatelů pro automobilový průmysl: - nákup, prodej a dodávky dílů pro automobilový průmysl - výroba a vývoj vstřikovacích a licích forem - poskytujerme technologii - "pulsní svařování plastů" - ...

Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Velkoobchodní prodej hutního materiálu. Nabídka ocelových profilů, válcované a tažné oceli včetně bezešvých ocelových trubek i nerezové oceli.

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Společnost CHEMO-PHOS CZ, s.r.o. jako výhradní zastoupení rakouského výrobce Chemophos-Oberflächentechnik GmbH působí na českém a slovenském trhu od počátku roku 2000 a to především v oblasti povrchových úprav kovů a odlakování.Nabízíme takové chemické přípravky, které jsou uváděny na trh s určitým ohledem na životní a pracovní prostředí podle ...

Výhradní obchodní zástupce skupiny Nylstar pro Českou repubilku..

Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Lakujeme osobní vozy, lehké užitkové vozy a veterány kvalitními vodouředitelnými nebo HS akrylátovými autolaky (provozovna v obci Bražná okr.Příbram). V sídle firmě si můžete u nás zakoupit : - malířské nátěry, barvy a omítky - Primalex - barevné stěny, omítky - KOLOROVACÍ CENTRUM Primalex Procolor - syntetické barvy Primalex ...

Společnost GHC Invest, s.r.o. byla založena v roce 1994 jako dceřiná společnost německého koncernu Gerling, Holz & Co. GHC Invest, s.r.o. působí v oblasti úpravy: - pitné vody - bazénové vody.

Výroba a prodej křemičitých písků pro sportovní stavby, tryskání, bazénové filtrace, stavební chemie atd

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Zabýváme se nákupem a prodejem hutních výrobků na bázi velkoobchodu. Nabízíme betonářskou ocel, plech a jekl.

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

Výroba, prodej chemikálií a tiskových potřeb. Hořlaviny, kyseliny, louhy, šelaky, průmyslová sůl, tabletovaná sůl, posypová sůl, chlornan sodný, isopropylalkohol, bazénová chemie, čističe ofsetových gum a barevníkových válců pro polygrafii.

Nabídka služeb v oblasti exportu a importu.

Energetické Centrum je společnost působící v oblasti energetiky, a to především v oblastech: - dodávka energií (elektřina, plyn) - poradenství v oblasti elektroenergetiky. Přestože jde o ryze technický obor, snažíme se k němu přistoupit tak, abychom tuto problematiku přiblížili široké veřejnosti i bez hlubších technických znalostí a ...